Hogyan lehetne a windows 10 pron lealitani pl a opera 15 darab megnyitasat>? Esetleg az avast4 darab futo programot<? Miert alt meg a windows 35 % nal a frisites>? Hogyan tudnam frisiteni<>? Esetleg akkor jobb lesy?
Hali .
NEmreg vettem a gepet.
A online jatekokat highban vitte par napja es most a procesyor felporog 99/re es akadoyik.
Eredeti windows
Probaltam mar lealitani a task manegerben de nemlehet mindegzik operat
alaplap>A320M
Memoria: DIMM DDR4 16GB
Grafika: nVidia GeForce GTX 1650 4GB oc ddr 6 128bit
Elore is kosyonom a valasyt.
1. A feladatkezelő "Indítás" fülön tiltsd le a felesleges programok indítását és indítsd újra a gépet. (ha nem tudod, mit tilts le csinálj egy screenshotot, dobd fel ide: [link] és oszd meg a linkjét)
2. Futtass víruskeresést.
Belementem a feladkeyelobe kijeloltem az osszeset es end task .
Frisitette magat ,de most 15 opera helyet 20 van.
Lefuytattam a avastot de nem talalt semmit.
Avastot nem is birtam end taskolni .
BEvan ka[csolva a windows tuzfal ha szamit valamit.
Az avastot nyugodtan törölheted (csak fogja a gépet), a windowsba épített Defender is tud annyit, mint az avast.
(csak zárójelben jelzem meg, hogy megszokásból gépelsz, nincs magyar nyelv/billentyűzet a gépen, hogy konzekvensen felcseréled a "Z" és az "Y" betüket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!