Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemtudom mit tegyek,úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom mit tegyek,úgy érzem megragadtam egy helyzetben,soha nem leszek vele boldog,de mégis félek elhagyni?

Figyelt kérdés
Évek óta megy ez az egész,vannak jobb időszakok,aztán vissza jutunk oda ahol voltunk.
2023. máj. 11. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Párterápia, pszichológus,, és hasonlón voltatok már?
2023. máj. 11. 17:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem voltunk. A gyerekek tizenévesek.
2023. máj. 11. 17:26
 13/16 anonim ***** válasza:
11%
10 kibicnek semmi nem drága, főleg akinek lila gőze nincs a háéasságról.
2023. máj. 11. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
*házasságról
2023. máj. 11. 17:44
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Mert a házasság lényege az, hogy csak azért, hogy együtt maradjak az egykor választott párommal, megnyomoritsam magam lelkileg, hogy hagyom, hogy semmibe vegyen?
2023. máj. 11. 18:34
 16/16 anonim ***** válasza:

5 # nagyon jól mondja !

Szerintem is, ne borítsd fel a házas életedet !

Tudod a felhők jönnek mennek és a nap is ki süt !

Ne azt nézd , hogy megcsalt, hanem azt , hogy ki az aki mellet maradt, vagy ha úgy tetszik , ki az akihez visszajött.

Téged szeret ha hozzád tért vissza !

Az a másik csak egy megbotlás egy futó kaland volt számára, lehet , hogy nem ért annyit sem mint egy jól sikerült maszturbálás ( ha eggyáltalán volt szex köztük !).

Viszont egy maszturbálás miatt valakit kidobni, hááát én biztosan nem tenném, nem dobnám el a 20 éve tartó házasságomat !

2023. máj. 14. 00:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!