Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire gyakori hogy felkeresitek új párotok exeit?
Figyelt kérdés
Arra a jelenségre gondolok hogy még nem vagytok olyan biztosak az új párotokban (vagy még össze se jöttetek) de vannak kétségeitek és felmerülő kérdéseitek vele kapcsolatban, amire szeretnétek választ.
Mennyire gyakori hogy ráírtok emberekre a párotok múltjából?
Vagy titeket kerestek már fel váratlanul? Milyen dologgal kapcsolatban?
2023. máj. 8. 15:08
11/24 anonim válasza:
Azért a background checket mindig érdemes elvégezni, nem akadozhat a business egy kis malőr miatt!
12/24 anonim válasza:
Még engem nem kerestek fel.
De én figyelem, amit lehet az exeknél is.
13/24 anonim válasza:
Szerintem sokan egyedül öregednének meg ha ez így működne.
14/24 anonim válasza:
Soha, botrányosan ostoba és igazából beteges ötletnek tartom.
15/24 anonim válasza:
Nem is tudom elképzelni ezt. Honnan tudom, kik az exei, ha még össze sem jöttünk? Engem igazából utána sem érdekelnek. Ha meg valakiről beszélnem kell idegenekkel, azzal alapból nem akarok kapcsolatot.
16/24 A kérdező kommentje:
15, könnyen lenyomozható.
Én meg azt nem értem miért adnék ki információt valakiről egy idegennek. Nem tudja eldönteni magától hogy összejöjjön-e vele vagy se? Értem hogy van ez a lehetőség hogy mindenkit elérünk, de nem érzem normálisnak hogy valakit kiadjak. Max akkor ha pszichopata vagy féreg.
2023. máj. 8. 16:39
17/24 anonim válasza:
16: Akkor megmondhatod neki, hogy becsületes.
18/24 A kérdező kommentje:
Dehogy mondom. Megkérdezem mit akar aztán nem írok neki vissza. Amúgy sem volt jó parti, jöjjön rá magától.:D
2023. máj. 8. 16:55
19/24 anonim válasza:
Sosem tennék ilyet, és vagy 10+ regisztrációt kellett már törölnöm FB-n, ahol kiderült, hogy az exem éppen aktuális nőjei voltak.10 után már nem számotam őket:D
20/24 anonim válasza:
Sztm nem normális exet felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!