Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire gyakori hogy felkeresitek új párotok
exeit?
Figyelt kérdés
Arra a jelenségre gondolok hogy még nem vagytok olyan biztosak az új párotokban (vagy még össze se jöttetek) de vannak kétségeitek és felmerülő kérdéseitek vele kapcsolatban, amire szeretnétek választ.
Mennyire gyakori hogy ráírtok emberekre a párotok múltjából?
Vagy titeket kerestek már fel váratlanul? Milyen dologgal kapcsolatban?
Öhm... még csak hallani se hallottam ilyenről. Elég kemény lehet, aki így csinálja:O
2023. máj. 8. 15:12
3/24 anonim válasza:
Mindig csekkolom a párom . Ráírtam már exre, hogy meséljen.
2023. máj. 8. 15:18
4/24 anonim válasza:
Az én exemet felkeresheti. Jól váltunk el, nincs harag. Valószínűleg csak jókat fog mondani rólam, meg azt hogy mit hogyan szeretek, esetleg hogy ő mit csinálhatott volna jobban… 30/F
2023. máj. 8. 15:18
5/24 A kérdező kommentje:
Azért a kérdés mert rám írt nemrég valószínű egy exemről érdeklődő lány de még nem derült ki mit szeretne. Viccesnek találom, de kíváncsi vagyok mit akarhat.
2023. máj. 8. 15:24
6/24 A kérdező kommentje:
#3 És mesélt?
2023. máj. 8. 15:25
7/24 anonim válasza:
Sosem tettem(tennék) ilyet. De most egyébként elgondolkodtam, hogy ha tudnák előre az emberek, hogy az adott illetőnél nagy vonalakban mire számíthatnak, akkor lehet hogy nem lenne ennyi tönkrement kapcsolat. Mert bizony vannak olyan emberek akik minden kapcsolatukban elkövetik ugyanazokat a hibákat, bárki is legyen a párjuk (mert nekik ilyen a személyiségük).
Tudok olyan emberről aki velem megtett bizonyos dolgokat, és visszahallottam róla hogy más nőkkel is megtette ugyanazt (viselkedési séma ismétlés).
2023. máj. 8. 15:26
8/24 anonim válasza:
Hát ez elég beteg, ennyire nem bizik a párjába? :D
2023. máj. 8. 15:33
9/24 anonim válasza:
Hát ha lehetne lehet megtenném, de csak akkor ha valami nem stimmelne, adna okot arra, hogy felkeressem. Amúgy az reálisabb út, hogy nem lennék vele, ha intő jeleket észlelnék, untig elég lenne, nem kéne hozzá az exek beszámolója, hogy többet ne ismerkedjek az illetővel tovább.
2023. máj. 8. 15:38
10/24 A kérdező kommentje:
Gondolom nem azt akarja kérdezni hogy milyen az ágyban, hanem inkább megelőzés szempontjából, hogy ha valaki problémásabbnak tűnik akkor mire számíthat tőle. Már hallottam több ilyen esetről, úgyhogy ez egy létező dolog. De nem vagyok biztos benne hogy válaszolok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!