Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjed egy veszekedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjed egy veszekedés után levágja a hajad akaratod ellenére, akkor az bántalmazásnak minősül?

Figyelt kérdés
Nem velem történt meg, egy filmben láttam.
2023. máj. 8. 14:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

2004 novembereben toroltek el, ocsed 21 eves volt akkor, vagyis elvileg mar le is szerelt volna :)

38F incel

2023. máj. 9. 05:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Pedig mégse volt katona, csak valami elbeszélgetésre hívták be. Aztán mire bevonult volna, el is törölték.
2023. máj. 9. 05:17
 23/25 anonim ***** válasza:
Én is jót röhögtem ezen a zokniban hóban álláson órákig. Az utolsó évek már nagyon lightosak voltak. Akkor már tudni lehetett, hogy eltörlik hamarosan. Senkit nem kínoztak hülyeségekkel már. De még apám se hallott ilyenről, aki 60 lesz. Nem tudom miért lett volna érdekük megbetegíteni a katonákat.
2023. máj. 9. 06:17
 24/25 anonim ***** válasza:

"valami elbeszélgetésre hívták be"

Ugye ketszer kellett menni a Kieg-be a Pasareti utra. Az elso volt az adategyeztetes, illetve milyen iskolaba jarsz, es mikor fejezed be. Es akkor vetted at a papirokat, amivel az egesz Janos korhazat vegig kellett jarni. Urologia, neurologia, kardiologia, gegeszet, tudoszures stb.

Utana ha az megvolt, akkor kellett ujra a Pasareti utra menni, de akkor mar az egesz bagazs be volt hivva, IQ-teszt stb. es vegulis akkor soroztak be, meretet vettek az egyenruhahoz, sapkameret stb. Illetve akkor adtak az utazasi igazolvanyt. Utana osszel irany a laktanya :)

De valszeg az ocsed jelentkezett egyetemre, ugy uszta meg.

38F incel

2023. máj. 9. 06:43
 25/25 anonim válasza:
Volt olyan roma hölgy ismerősöm, akit hűtlenség miatt lekopasztott a férje.
2023. jún. 19. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!