Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjed egy veszekedés után levágja a hajad akaratod ellenére, akkor az bántalmazásnak minősül?

Szerintem meg az az agresszív, aki erőszakkal levágná a hajam. Persze, ha nem tűröm csak úgy el, akkor "agresszív kismalac" vagyok.
Nyilván olyan hisztis voltam, hogy muszáj volt már valamit tenni, és még a csávónak gratuláljunk, hogy olyan leleményes volt, hogy jól móresre tanított olyan módon, hogy nem húzott be egyet, ahogy egy "igazán" agresszív férfi tette volna. Ugye? :)

Amikor a kormany pedzegeti a sorkatonasag visszaallitasat a "haborus veszhelyzet" kapcsan.... Szerintem a noket is be kene sorozni, lenyirni oket kopaszra, aztan mehet a sarban csuszas, meg a hoban vigyazallas zokniban, orakig, ahogy mi csinaltuk :)
38F incel

15
Szerintem meg a hozzád hasonlókat kellene megcsonkítani, majd megmérgezni ezzel az erővel.
Attól, hogy te incel vagy, miért akarnád másoknak szétcseszni az életét, és miért sz.arsz bele mások érzéseibe nyíltan, szándékosan és rendszeresen? Sőt, nem is beleszarsz, hanem még élvezed is, ha nőket bántalmaznak, viháncolsz, hazudozol, gúnyolódsz.
Amúgy nem támogatom a sorkatonaságot férfiaknál sem.
Meg úgy egyáltalán az öldöklést (háborút), mint olyat.

Igen, ez bántalmazásnak minősül, és durván: a szabadságát korlátozza pl. ezzel, a beleegyezése nélkül cselekszik, stb.
Az első két harcias hölgynek nincs szüksége gyakorló próbabábúra?

Fejbekonyokolnem h eltorjon az orra es a foga.
Ez bantalmazas . Egy narcisztikus beteg alat csinal ilyet.

“...ahogy mi csinaltuk :)
38F incel”
Érdekes, öcsém 39 éves, egy hónap múlva 40. És már ô se volt sorkatona. Pont akkor törölték el, mikor ôt sorozták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!