Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek nem kell olyan férfi aki nem tud főzni? Vagy ez nem fontos tényező?
Ha én 13 évesen azt mondtam volna anyámnak, hogy "d-d-de én nem cejetek főzni :(" akkor egy hétig nem tehettem volna ki a lábam a szobámból.
Fogalmam sincs mit csinálnék ha egy 30+ éves férfi jönne nekem ezzel. :D
Nem tud mindenki "jól", inkább úgy mondanám. Mert menzaszintű kotyvalékot mindenki tud csinálni, de azért érezni egy ételen, ha olyan csinálta, aki élvez főzni, vagy olyan, aki csak követte a receptet.
Én is tudok követni receptet, ugyanazt, amit a (férfi) párom, az enyém mégis ízetlen. Úgyhogy ő főz, én a keze alá dolgozok. Úgy szeletelek, kockázok, aprítok, mint a kisangyal. Ő meg olyan istenieket főz, hogy beájulok az asztal alá.
Én nőknét nem tudok, nem érdekel a másik tud-e, ha akar valamit enni csinálja meg magának
(megteszi)
Mivel én sem tudok, így nem zavar. De nekem van keretem finanszírozni azt, hogy minden nap menüt egyek, hétvégén meg valami mirelitet kajálok, esetleg hideget.
Ha ő elvárná, hogy főzzek neki, akkor zavarna. Ha ő is megvenné a saját kis ebédjét vagy megoldanánk máshol, akkor nem zavarna. Én egy pasi kedvéért sem tanulok meg.
#24 ez igaz. Az alapján én is tudok. Inkább úgy mondanám, hogy nem szeretek, nincs türelmem, sem affinitásom. Szerencsére nem is vagyok rászorulva. Nem érzem magam attól kevesebbnek, hogy nő létemre éttermi kosztot eszek és nem ácsorgok a konyhában naponta órák hosszát.
#27 voltam. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!