Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők nektek nem kell olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nektek nem kell olyan férfi aki nem tud főzni? Vagy ez nem fontos tényező?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 19:25
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
88%

Ha én 13 évesen azt mondtam volna anyámnak, hogy "d-d-de én nem cejetek főzni :(" akkor egy hétig nem tehettem volna ki a lábam a szobámból.

Fogalmam sincs mit csinálnék ha egy 30+ éves férfi jönne nekem ezzel. :D

2023. máj. 7. 22:21
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Mit eszel akkor?
2023. máj. 7. 23:21
 23/37 anonim ***** válasza:
98%
Aki olvasni tud főzni is tud.
2023. máj. 7. 23:31
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Az még okés, ha valaki nem szeret főzni. Manapság a nők többsége sem szeret már. De hogy nem tud?? Az mi??? Főzni nem igazán kell tudni... van egy totál egyértelmű recept, aminek követni kell az utasításait. Ha ezt egy férfi nem tudja meg csinálni, akkor az nem férfi, hanem még csak kisfiúcska. Tehát a főzés az nem igazán különb, mint egy ikea bútor összerakása 🤷‍♂️ ha a kiszemelted nem tud összerakni egy ikea bútort, akkor jobb lenne új kiszemeltet találni, igen.
2023. máj. 7. 23:43
 25/37 anonim ***** válasza:
84%

Nem tud mindenki "jól", inkább úgy mondanám. Mert menzaszintű kotyvalékot mindenki tud csinálni, de azért érezni egy ételen, ha olyan csinálta, aki élvez főzni, vagy olyan, aki csak követte a receptet.

Én is tudok követni receptet, ugyanazt, amit a (férfi) párom, az enyém mégis ízetlen. Úgyhogy ő főz, én a keze alá dolgozok. Úgy szeletelek, kockázok, aprítok, mint a kisangyal. Ő meg olyan istenieket főz, hogy beájulok az asztal alá.

2023. máj. 7. 23:47
 26/37 anonim ***** válasza:
93%

Én nőknét nem tudok, nem érdekel a másik tud-e, ha akar valamit enni csinálja meg magának

(megteszi)

2023. máj. 8. 00:04
 27/37 anonim ***** válasza:
92%

Mivel én sem tudok, így nem zavar. De nekem van keretem finanszírozni azt, hogy minden nap menüt egyek, hétvégén meg valami mirelitet kajálok, esetleg hideget.

Ha ő elvárná, hogy főzzek neki, akkor zavarna. Ha ő is megvenné a saját kis ebédjét vagy megoldanánk máshol, akkor nem zavarna. Én egy pasi kedvéért sem tanulok meg.

2023. máj. 8. 00:13
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

#24 ez igaz. Az alapján én is tudok. Inkább úgy mondanám, hogy nem szeretek, nincs türelmem, sem affinitásom. Szerencsére nem is vagyok rászorulva. Nem érzem magam attól kevesebbnek, hogy nő létemre éttermi kosztot eszek és nem ácsorgok a konyhában naponta órák hosszát.

#27 voltam. 😁

2023. máj. 8. 00:15
 29/37 anonim ***** válasza:
65%
Egyáltalán nem érdekel. Engem ugy neveltek, hogy egy nő tudjon jól főzni, tisztán tartani a házat, stb. de arra IS!!! neveltek, hogy a férfi dolga megteremteni a megfelelő életszinvonalat. Szoval én egyaltalán nem bánom. Kb 30-70% aranyban oszlik meg a házimunka itthon, ellenben, én nem is dolgozom annyit, mint a férjem! Szóval erre a kérdésre nem lehet igennel, vagy nemmel felelni, helyzetfüggő! Van olyan baratnőm, aki pl egy szar fizetesü pasival van, a csávó egész nap nem csinál SEMMIT!!! de komolyan semmit! Közben szarul keres, a nő is dolgozik, mégis a nő csinál mindent. Miért vállalja be ezt barki!? Nem ertem
2023. máj. 8. 08:55
 30/37 anonim ***** válasza:
20%
Engem nem izgat, hogy a férfi tud-e főzni, de nekem hobbim a főzés, imádok főzni. Azt hiszem, zavarna is kifejezetten, ha a férjem a konyhában láb alatt lenne.
2023. máj. 8. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!