Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők nektek nem kell olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nektek nem kell olyan férfi aki nem tud főzni? Vagy ez nem fontos tényező?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 19:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%

Nem baj az ha nem főz jól, de legyen minimum 3 recept, amit képes elkészíteni.

Ha már összeköltözésről van szó, akkor egy nyikkanást se akarok hallani arról, hogy "brühühü ma nincs főzve" ha nem főzök, valamint akkor valami más rendszeres munkából ki kell vennie a részét. Pl a hétvegi takarítást csinálhatja ő egy az egyben.

2023. máj. 7. 19:59
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar még az se zavar ha én főzök rá, akkor csinál mást. Olyan opció úgy sincs hogy mindent én ő meg semmit 😀
2023. máj. 7. 20:08
 13/37 anonim ***** válasza:
91%

Aki olvasni tud, az főzni is. Innentől csak akarás kérdése.

Ez tipikusan olyan minimum, amit egy nő teljes joggal követel meg.

2023. máj. 7. 20:12
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem mondanám hogy nem kell, de azért ne legyen már ennyire életképtelen hogy képes éhen halni ha nem teszi elé az eledelt egy nőnemű személy.

Egyébként egyenesen arányosan látok el egy férfit meleg kajával ahogy ő tud/nem tud, főz/nem főz magának.

Nulla tevékenységhez nulla ellátás jár.

És nem kell nagy cuccokra gondolni. Lecsó, legszenyó, rántotta, tészta+készcucc ilyenek. Ezeket nem tétel összeütni még egy kétbalkéz pasinak sem.

2023. máj. 7. 20:14
 15/37 anonim ***** válasza:
22%
Aki szeret zabálni, az főzni is tud, általában a kákabélű alakok képesek ellenni 1 hétig egy vajaskenyéren.
2023. máj. 7. 20:24
 16/37 anonim ***** válasza:
46%

Engem nem zavar. Felnőtt férfiak inkább nem szeretnek főzni, mert az alap dolgokat bárki meg tudja csinálni.

Én nagyon szeretek főzni, kikapcsol, szóval inkább az zavarna, ha olyan párom lenne, aki folyton a konyhában lóg.

2023. máj. 7. 20:33
 17/37 anonim ***** válasza:
Nem fontos tényező. Az jó ha tud főzni, de nem feltétel.
2023. máj. 7. 20:39
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

"Sok férfi nem szeret főzni"

Persze, a nők imádnak minden nap főzni. És takarítani is. Ugye?

Velem lehet egyezkedni, főzök, de akkor te meg takarítasz.

2023. máj. 7. 20:53
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy nem tud, csak olyan van, hogy nem akar.
2023. máj. 7. 20:54
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Most nem tud, vagy nem szeret? Szeretni én sem szeretek. De aki egy egyszerűbn kaját nem képes összedobni a mai világban, mikor videóval ellátott receptek meg hülyebiztos háztartási gépek léteznek, az a szememben kb fogyatékosnak számít.
2023. máj. 7. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!