Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők nektek nem kell olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nektek nem kell olyan férfi aki nem tud főzni? Vagy ez nem fontos tényező?

Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 19:25
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Sok férfi nem szeret főzni
2023. máj. 7. 19:26
 2/37 anonim ***** válasza:
85%

Ha tud a melohelyen enni vagy anyuja főz vagy megoldja magának engem nem zavar.

De ha hozzám akar járni enni az már zavarna

2023. máj. 7. 19:30
 3/37 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha megtanul mellettem legalább az alapot nem zavar, de az biztos, hogy nem főznék rá én se.
2023. máj. 7. 19:31
 4/37 anonim ***** válasza:
95%

Az persze mindenkinek normális, ha a férfi nem tud, de azért a nő főz rá.

Ha azt mondanám, hogy tudok főzni, de ha a pasi nem tud, akkor biztos, hogy nem főznék rá én sem, akkor páran jót pattognának, hogy arrogáns femináci vagyok, nőietlen, lelketlen, stb.

2023. máj. 7. 19:38
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért valamennyit tudjon,mert én se főzök rá mindennap.
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Aki ezt mondja, az inkább nem akar, mert olyan nem nagyon van, hogy nem tud, már amennyiben megtanult olvasni és értelmezni is tud egy receptet.

Olyan meg ja, nem kell, aki nem akar. Vagy ne akarjon, de akkor tőlem se várjon mindenféle fancy kajákat, kb. heti egyszer vagyok hajlandó magamnak is valami bonyolultabbat főzni, ami nem mondjuk kuszkusz mirelitzöldséggel, vagy hasonló 10 perc alatt kész étel.

7/37 anonim ***** válasza:
100%
Sok nő sem szeret főzni (én sem), főleg minden egyes nap vagy kétnaponta. Egy szükséges rossznak tartom. Teljesen más a "nem tudás" (olyan mondjuk szerintem nincs, aki tud olvasni az egy hétköznapi (egyszerűbb) recepttel is elboldogul), meg a nem szeretés és szintén más a nem akarás. A "nem szeretem" munkát fellehet osztani, lehet felváltva is főzni.
2023. máj. 7. 19:42
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell.
2023. máj. 7. 19:44
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy de én biztos nem főzök rá.
2023. máj. 7. 19:50
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Sok nő sem szeret főzni, de azért csak kell zabálni, nem? A házi munka nem annak a kérdése hogy mit szeretünk és mit nem. legalábbis a felnőtteknél.

Egyébként meg inkább a munkamegosztás a fontos. Ha a pár egyik tagja nem tud főzni (bár mi az, hogy nem tud? nem tud követni egy egyszerű receptet? ertr konkrétan bárki képes, aki nem értelmi fogyatékos) akkor váltsa ki valami mással; valami olyannal, ami egyénértékű. Ne az legyen, hogy "oh, hát én nem szeretek főzni, ezért főzzél te minden egyes nap, cserébe meg én 5 évente egyszer felfúrok egy polcot, vagy 1 óra bszogatás után kiviszem a szemetet néha :)"

De most, hogy begépelem ezt a választ, felötlött bennem, hogy mi van, ha egy olyan önellátásra képtelen férfi vállal gyereket, aki nem hajlandó még csak megtanulni sem főzni, hiszen "nem szeret"?

Megmondom mi van, mert láttam a saját családomban is, ismerősök között is, és olvastam is erről rengeteg beszámolót: a nőnek az egész életébe bele kell kalkulálnia, hogy ha ő nem főz akkor a gyereke nem fog enni. Betegen szeretne pihenni? Áh nem lehet, mert fel kell kelni és össze kell ütni valamit, mert ha a férj csinálja, akkor az ehetetlen lesz + a konyha is romokban utána. Egyszerűbb kikelni az ágyból és megcsinálni.

Ne adj isten el kell menni pár napra otthonról, bármilyen okból? (munka/továbbképzés/családi gondok/mittudomén) na akkor előre főzni kell, mert megint csak az lesz, hogy szar lesz a kaja, a gyereknek nem kell, vagy pedig apu vesz majd egy rakás tasakos kaját amit csak bele kell dobni a vízbe hogy megfőjön, de hát az nem étel.....

Vagy csak simán nincs kedve egy nap? Na ez nem opció.

Főzni nem tudni hatalmas inkompetencia, amivel megnehezíted a párod életét, márpedig miért akarnál ilyet tenni azzal a személlyel, akit elvileg szeretsz?

Max tanulj meg főzni, legyél jó benne, tudd, hogy mit csinálsz, de kérd meg a párodat, hogy a mindennapokban főzzön ő többet. Te meg helyette inkább takaritasz, vasalsz, mosogatsz (ha nincs mosogató gépetek), meg ilyenek.

2023. máj. 7. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!