Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Se veled se nélküled? Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se veled se nélküled? Nem tudok mit kezdeni a kialakult helyzettel, mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
8 év együttlét után szakított velem a hölgy én kapaszkodtam már a kapcsolat végén bele mint a fene, hogy ne legyen vége, alárendelődtem nevezzük így, csak a felszínen húzkodtam a határaimat nem túl erősen. Aztán szakítottunk és eltávolodtam a francba. Utána keresett, mindig annyit engedtem amennyit ő ad, szépen közeledtünk egymáshoz újra, mint kiderült van más is a képbe. Az őszinte kommunikáció és a szeretetteljes hozzá állás csak ideig óráig oldja fel ezt a dolgot, mert utána belenyugszik, hogy vagyok én legalább is így érzem. Ha megint lelépek megint jön. Hát ez nagyon fárasztó, ezt is elmondtam neki. Az őszinteséggel nincs baj. Én is gyenge lelkű vagyok, hogy nem bírok pontot tenni az egészre. Értem az egésznek a működését meg ami mögötte van csak épp a megoldást nem látom. Mindenkinek az agya harcol az elba#ott érzelmekkel.

2023. máj. 4. 09:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amikor az ember nagy dontesek elott all, oda hideg fej kell. Plane, amikor az eszed es a szived mast mond. Ez okozza nalad a diszkomfort erzetet. Ilyenkor az eszedre kell hallgatni es ledominalni az erzelmeid. Meglepo, hogy ferfikent ebben szenvedsz, mert ez kifejezetten jol szokott menni a ferfiaknak. A hatarhuzasi problemaid meg az alarendelodesed is, komoly onertekelesi zavarokra utalnak. Ezzel kene kezdened valamit, egy jo kis onismereti treningre lenne szukseged, ahol tisztaba hozod magad az erossegeiddel. Akkor leszel jo uton, amikor mar TUDOD, hogy ersz annyit, mint barmelyik mas ember. Jelenleg ez nincs igy. Ezert is hasznalnak labtorlonek, mert te is annak erzed magad.
2023. máj. 4. 13:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Vegyél erőt magadon, és szigorúan zárjál le mindent, ne is vedd fel a telefont, ha hívna, ha ott megjelenik a lakásod ajtajában, ne engedd be se!!!
2023. máj. 5. 11:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!