Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar, hogy a párom nem érdeklődik a közös barátunk iránt?
Van a párommal egy közös barátunk. A srác régebben itt lakott abban a városban, ahol mi. Ismertem az egész családját. A párom beajánlotta a srácot arra a munkahelyre ahol a ő is dolgozik, így kollégák lettek.
Ami engem zavar, hogy akárhányszor kérdezem a párom, hogy mi van a srác anyjáékkal testvéreivel. Mindig azt a választ kapom, hogy nem tudom, nem került ez szóba mostanában. Vagy csak, hogy megvannak. Tudom, hogy az öccse most felvételizett és kérdeztem, hogy vajon az öccsét felvették abba a gimnáziumba, ahova szeretett volna menni, arra is csak az volt a válasz, hogy neki erről fogalma sincsen.
Csak nem értem, hogy mi a francról beszélgetnek akkor. Màr anyuval az a gyanú is felmerült bennünk, hogy valami gondok lehetnek nàluk ès a párom nagyon is jól tudja, csak direkt nem mondja el nekem.
Szerintem sem jogosan zavar.
Ha ennyire érdekel, mi van a sráccal, miért a párodon keresztül érdeklődsz, miért nem kérdezed meg te magad?
Lehet a párod nem kíván olyan mély kapcsolatot ápolni a sráccal, mint te-és ezzel sincs semmi baj.
Én is utálok egy idő után lelkizni másokkal, meg tudni, hogy az xy öccsének az anyukájánaka férjének a valakije mit csinál, főleg, hogy a mai rohanó világban mindenkinek megvan a gondja. Aki tényleg érdekel, afelől érdeklődöm.
Ha ennyire érdekel, kérdezd meg te a sráctól, nem kell a párod ide mint közvetítő.
Magyarul kihisztizted hogy a csávót (akiért odavagy) vetesse fel a munkahelyére a pasid. Ezt meg is tette,majd el is várnád,hogy rendszeresen tudósítson téged a jelentéktelen hülyeségeiről.
Miért érdekel annyira? Engem zavarna ez a nagy érdeklődés.
Ezt most én sem tudom felfogni.
Nagyon túl dimenzionálod a férfiak közötti társalgást szerintem. Ilyenekről nem igazán beszélünk , hogy kinek a mije mit csinál.
A legjobb barátom, akit kis gyerek korom óta ismerek és a mai napig össze járunk , vele kb 10 éve került szoba utoljára , hogy mi van a testvérével. Az enyém sem kerül szóba kb soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!