Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan zavar, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar, hogy a párom sosem kérdez engem és érdeklődik irántam?

Figyelt kérdés

Egy ideje tűnt csak fel, hogy ha én nem erőlködöm, akkor nincsen chaten egyáltalán beszélgetés, semmit nem ír,ert valamire mindig rácuppan a számítógépén és élőben is általában csak én kérdezek az ő lelki dolgairól és bármiről.

Nagyon zavar, mert úgy érzem egyre többször, hogy nem érdeklem... Mit tehetnék? :(

2016. okt. 17. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Neki mondtad már?
2016. okt. 17. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
keress egy kérdezős pasit, aki mellett ez nem nyugtalanít
2016. okt. 17. 22:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Igek. Olyankor kérdez egy-vagy két dolgot, vagy elmondja, hogy ő most nem ér rá velem beszélgetni, mert karaoke programot tölt le, vagy bocsánatot kér, hogy igazam van és utána ugyanúgy folytatódik tovább.
2016. okt. 17. 22:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Lépni, elfelejteni, újat keresni. Ő meg kareokizzen tovább.
2016. okt. 18. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!