Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre ritkább szex. Mi lehet a baj?

12-es!
Mindketten elég makacsok vagyunk. Én szeretném megbeszélni a problémákat, ő viszont azt mondja, hogy nincs semmi gond, csak én problémázok.

14# Van egy könyv, szerintem szuper, lehet érdemes lenne elolvasnod: Ha a férfi beszélni tudna a címe. Speciálisan a pasik lelkéről szól, meg hogy miért nem szeretnek beszélgetni. Mi mostanában ilyen párkapcsolati könyvekben talált feladatokat is oldunk meg játékosan, szinte szórakozásképp.
"Csak én problémázok" - nálunk olyan volt, hogy én túl finoman jeleztem felé a problémáimat, a megfogalmazásom túl óvatos volt, és így nem vette komolyan.
Ha azt mondja, hogy csak te problémázol, akkor mondd neki, hogy: "Figyelj, Péter, ez nekem fontos, nekem ez a valóságom, akkor is, ha szerinted ez nem probléma, nekem az, segítsd megoldani, kérlek ne söpörd az asztal alá!"

Biologialag a Nők beszéd közben nyugodnak meg. Férfiak igazi megoldás hívei.
Általánosságban férfiakból az a partnerség hiányzik hogy engedjenek e téren.
Az viszont nem partner.
15-ös!
Köszi, ez a könyv mindenképpen hasznosnak ígérkezik, be fogom szerezni.

Ezt akartam előbb, ha értesz angolul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!