Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyre ritkább szex. Mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre ritkább szex. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
14 éve vagyunk együtt, mostanság van, hogy 3-4 hetente szexelünk csak. 30-as, 40-es éveinkben vagyunk. Már többször próbáltam erről beszélni vele, de ettől csak még stresszesebb lesz. Nem gondolnám, hogy harmadik fél lenne a dologban. Mi lehet a gond?
2023. máj. 3. 12:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk is volt nemrég egy komoly hullámvölgy, durván stresszes volt az életünk. Volt sírás, veszekedés, minden. Nagyon sokat beszélgettünk. Aztán még többet. Aztán visszataláltunk egymáshoz. És most eszméletlen jó együtt. De! Nem csak a szexre figyelünk oda, a beszélgetést se hagytuk abba. Talán nektek is használna...
2023. máj. 3. 13:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi pl. azért nem, mert mindketten elég konfliktuskerülők vagyunk, ezért a megbántottságainkat pl. nem közöljük a másikkal, hanem gyűjtjük magunkba. Na, ilyenkor az ember magában egyre inkább gyűlöli a másikat. Múltkor sikerült pár ilyet végre megbeszélni, utána jobb lett. E téren ti hogy vagytok?
2023. máj. 3. 14:19
 13/20 anonim ***** válasza:
2023. máj. 3. 14:20
 14/20 A kérdező kommentje:

12-es!

Mindketten elég makacsok vagyunk. Én szeretném megbeszélni a problémákat, ő viszont azt mondja, hogy nincs semmi gond, csak én problémázok.

2023. máj. 3. 17:25
 15/20 anonim ***** válasza:

14# Van egy könyv, szerintem szuper, lehet érdemes lenne elolvasnod: Ha a férfi beszélni tudna a címe. Speciálisan a pasik lelkéről szól, meg hogy miért nem szeretnek beszélgetni. Mi mostanában ilyen párkapcsolati könyvekben talált feladatokat is oldunk meg játékosan, szinte szórakozásképp.

"Csak én problémázok" - nálunk olyan volt, hogy én túl finoman jeleztem felé a problémáimat, a megfogalmazásom túl óvatos volt, és így nem vette komolyan.

Ha azt mondja, hogy csak te problémázol, akkor mondd neki, hogy: "Figyelj, Péter, ez nekem fontos, nekem ez a valóságom, akkor is, ha szerinted ez nem probléma, nekem az, segítsd megoldani, kérlek ne söpörd az asztal alá!"

2023. máj. 4. 09:55
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

Biologialag a Nők beszéd közben nyugodnak meg. Férfiak igazi megoldás hívei.

Általánosságban férfiakból az a partnerség hiányzik hogy engedjenek e téren.

Az viszont nem partner.

2023. máj. 4. 15:33
 17/20 A kérdező kommentje:

15-ös!

Köszi, ez a könyv mindenképpen hasznosnak ígérkezik, be fogom szerezni.

2023. máj. 5. 00:07
 18/20 anonim ***** válasza:
2023. máj. 5. 08:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Ezt akartam előbb, ha értesz angolul

[link]

2023. máj. 5. 08:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem ez is segített [link]
2023. máj. 5. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!