Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre ritkabb a szex akapcsolatomban. Mi okozhatja?
A barátnőmmel már a 8. éve járunk (3 éve odaköltöztem hozzá, de még a szülőkkel élünk) és nagyon megritkultak az együttlétek. Ezt úgy kell érteni hogy havi 1-2 és az is majdnem mindig unszolásra. 3-4 évig nem volt semmi gond de most már több mint egy éve van ez. Még a pettinget is hanyagolja. Próbáltam megbeszélni vele és utána jó volt 1-2 hónapig, aztán újra semmi. Mindig volt valami kifogás (tanulás, majd munkanélküliség, egészségügyi dolgok) de már van munkája is egy éve. Azt hittem jobb lesz de nem, ha pedig újra felhozom akkor persze megsértődik és én vagyok a hibás, hogy nem vagyok rá tekintettel. Nagyon csinos és nehéz megállni ennyi ideig. Tanácstalan vagyok. Elhagyni nem akarom mert szeretem de néha úgy érzem nem lesz ennek jó vége. Valaki tud valami tanácsot adni?
Én 29/F Ő 27/N

azért tart a változás 1-2hónapig mert miattad, kényszerből teszi ezért nem tartós a változás.
meg kell tudnod mi az amiért nem csináljátok.
az okot keresd és ne a tünetet próbáld megszüntetni.. a kevés szex csak a tünet. ennek kell, hogy legyen oka.
hát sajnos figyelmet, időt és energiát kell ölni a kapcsolatba, hogy működjön a szex.
kérdezd meg tőle, hogy mi az amit nem kap tőled.
(és nem csak feltétlen a kefélés téren)
hanem érzelmi téren.. nem szeretgeted eleget? nem érzi a támogatásod? nem figyelsz rá eléggé? stb
ha érzelmileg rendben érzi magát a lány akkor szerintem a legnagyobb stressz közepette is kedve támad veled összebújni.

Sajnos nálunk is ez a helyzet, csak éppenséggel nem tudom, hogy miért nem akarom a szexet...
Szeretem meg minden, de valamiért nem és nem, nem tudom én se, h miért, pár hónapja kezdődött el nálunk.
23/L

én is így vagyok a barátommal,nem kívánom sokszor a szexet,csak azt hogy bújjunk össze. nem tudom miért van ez,pedig szerelmes vagyok még belé,ezt tudom. ti szerelemmel szeretitek még a párotokat?
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!