Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 év után fura, hogy ritkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 év után fura, hogy ritkább a szex?

Figyelt kérdés
Nem élünk együtt heti 3-4 szer találkozunk és mostanában nem kivánom annyira mint kb fél éve van hogy 2 hétig semmi utána heti 1-2? ez normális?
2010. jan. 2. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Egyrészt három év után csökkennek a hormonok. Másrészt a szexet befolyásolja a lelki-fizikai állapotod is. Tehát ha fáradt vagy, vagy netán bánt valami, akkor sokkal kevésbé van kedved hozzá. Én együtt élek a párommal, lassan öt éve vagyunk együtt, de előfordul nálunk is, hogy egy, néha két hétig egymáshoz sem nyúlunk, mert hulla fáradtak vagyunk, tanulunk, dolgunk van, mással kell foglalkozni, korán kell kelni, stb. A lényeg abban áll, hogy a nyugisabb időszakokban ne hanyagoljátok egymást.
2010. jan. 2. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
sztem sem gáz, akkor van gáz ha már egyáltalán nem szexeltek. mindig vannak jobb-rosszabb időszakok, nálunk is vannak/voltak. mi 3 és fél éve vagyunk együtt, volt egy időszakunk kb pont a 3 év környékén amikor kevesebbet csináltuk, de most megint kezd visszaállni és heti olyan 4-5ször van szex.
2010. jan. 2. 22:17
 3/3 anonim válasza:
100%

Bocsi, én most valószínű, hogy a saját (6 éves élettársi) kapcsolatomból indulok ki, DE! nálunk ez két év után kezdődött.. először két nap, egy hét, két hét.. és volt olyan is, hogy egy egész hónapig semmi. Aztán mégis együtt maradtunk. 24 elmúltam és boldogtalan vagyok. Nem kívánom vele a szexet...

Saját tapasztalat...ami persze, nem feltétlenül igaz rád! Sőőőt!

2010. jan. 2. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!