Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tud változtatni a hozzáállásán?
Kezdj új albikat nézegetni.
Mások gyerekkel, közös hitellel is ki tudnak szállni a rossz kapcsolatból, az albi sem megugorhatatlan. És minél előbb építed le, annál jobb lesz neked később.
Szerintem is lenne sok közös téma 😅
Mi is együtt èlünk
Update: szakitottam vele mult heten. Mivel rengetegszer feljott a kapcsolat soran reszerol hogy lehet szakitani kene de aztan sosem akarta kimondani, igy teljesen abban a hitben voltam hogy o is ezt akarja. Aztan meg probalt meggyozni hogy meg fog valtozni csak nem vette eleg komolyan hogy szoltam neki hogy valtoztatni kene par dolgom ami nagyon nem jo, illetve azt mondta keson jott ra hogy mennyit erek neki. Meg azt mondta hogy de, vonzodik hozzam szexualisan - idokozben folytattam az edzest meg gyomorgorcsom volt a helyzettol igy enni sem birtam es fogytam meg nehany kilot.
Egy hettel azelott hogy szakitottam volna vele, bocsanatot kert amiert ilyen gonosz dolgokat mondott. Most probalom osszeszedni magam es tovabb elni az eletemet
Kitartást! Az eleje nagyon nehéz, de utána jobb lesz, hidd el!
Arra figyelj, hogy ne gubózz be a lakásba, mert akkor elkezded sajnálni magad, és csúnya spirálba kerülsz bele. Mozdulj ki, keress fel régi barátokat, sírd ki magad a barátnőknek, menjetek el bulizni aztán ereszd el a hajam! Minél jobban lefoglalod magad, annál gyorsabban telik az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!