Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek tud változtatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tud változtatni a hozzáállásán?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lassan 2 éve vagyunk együtt. A páromnak a vékonyabb, sportosabb testalkatú lányok az “ideálja”. Én egy átlagos testalkatú nő vagyok, kis felesleggel - BMI kb 25 - ( pár éve fogytam kb~20kilót). Jelenleg kb 3 hónapja edzőterembe járok, heti 4 alkalommal és deficitben eszem. Már a kapcsolatunk első fél évében érdeklődött hogy nem akarom e folytatni az életmódváltást mert mondtam neki még az elején hogy még pár kilót leadnék. Év elején is felhozta a témát, azt mondta így nem vonzódik hozzám annyira a felesleg miatt. Na már most én teszek azért hogy változtassak magam miatt, de a hozzáállása eléggé felidegesít. Ráadásul az a nevetséges hogy ugyanolyan súlyban vagyok mint a kapcsolat elején, nem híztam 10-20kilókat közben, mostmár mégis zavarja. Szerintetek össze tudja szedni magát és felnő fejben vagy menjek a picsába? Köszi a válaszokat 24/L

2023. máj. 2. 21:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
#20-as szerintem baratkozzunk ossze, lenne mit meselnunk egymasnak
2023. máj. 3. 12:44
 22/27 A kérdező kommentje:
Amugy kicsit bonyolitja a dolgokat hogy egyutt berlunk egy lakast
2023. máj. 3. 12:48
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj új albikat nézegetni.

Mások gyerekkel, közös hitellel is ki tudnak szállni a rossz kapcsolatból, az albi sem megugorhatatlan. És minél előbb építed le, annál jobb lesz neked később.

2023. máj. 3. 13:16
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is lenne sok közös téma 😅

Mi is együtt èlünk

2023. máj. 3. 13:53
 25/27 A kérdező kommentje:

Update: szakitottam vele mult heten. Mivel rengetegszer feljott a kapcsolat soran reszerol hogy lehet szakitani kene de aztan sosem akarta kimondani, igy teljesen abban a hitben voltam hogy o is ezt akarja. Aztan meg probalt meggyozni hogy meg fog valtozni csak nem vette eleg komolyan hogy szoltam neki hogy valtoztatni kene par dolgom ami nagyon nem jo, illetve azt mondta keson jott ra hogy mennyit erek neki. Meg azt mondta hogy de, vonzodik hozzam szexualisan - idokozben folytattam az edzest meg gyomorgorcsom volt a helyzettol igy enni sem birtam es fogytam meg nehany kilot.

Egy hettel azelott hogy szakitottam volna vele, bocsanatot kert amiert ilyen gonosz dolgokat mondott. Most probalom osszeszedni magam es tovabb elni az eletemet

2023. máj. 23. 16:54
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem hiszem, hogy számodra ér valamit, de szerintem szuper, hogy volt/van elég erőd kilépni egy rossz kapcsolatból. Légy büszke magadra, mert ilyen erős emberből kevés van.
2023. máj. 24. 06:01
 27/27 anonim ***** válasza:

Kitartást! Az eleje nagyon nehéz, de utána jobb lesz, hidd el!

Arra figyelj, hogy ne gubózz be a lakásba, mert akkor elkezded sajnálni magad, és csúnya spirálba kerülsz bele. Mozdulj ki, keress fel régi barátokat, sírd ki magad a barátnőknek, menjetek el bulizni aztán ereszd el a hajam! Minél jobban lefoglalod magad, annál gyorsabban telik az idő.

2023. máj. 24. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!