Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tud változtatni a hozzáállásán?
24 évesen miért vagy olyan pasival, aki nem tart vonzónak? Nem akarsz inkább olyannal kapcsolatban lenni (meg szexelni), aki megőrül érted? Öt perc alatt találnál olyat. (Nőként írom.)
Majd 60 felett ráérsz megalkudni olyan kapcsolattal, ahol tudod, hogy nincs meg a szexuális vágy, de jól kijöttök.
Szerintem rohamtempóban vágd ki az ajtón, ha nem megy, az ablakon!
Es persze írd majd meg, milyen fejet vágott ;)
12 esnek teljesen igaza van
Én nem értem hogy tudsz egyutt lenni egy olyan pasival aki már az elején!!!! megmondta hogy nem tetszel neki
Le fognak pontozni, de az az igazság hogy ebben te is benne vagy jócskán
Ő elmondta nem tetszel neki te mégis bent maradtál a kapcsolatban ....ahhh
Így azt hiszi úgy ugráltathat, fogyókúráztathat ahogy akar mert úgy sem lépsz le....
Bocsi de ez az igazság
N
Azt írod, kimondta, hogy így nem vonzódik hozzád annyira... ha a vonzalmát ilyen feltételekhez köti, akkor azon te változtatni nem tudsz, így inkább engedd el.
Ez egyébként gusztustalan dolog, és valószínűleg sajnos az elején is azért jött össze veled, mert hirtelen nem volt "jobb".
Szintén sokat fogytam, ugyan így 25 a BMI, csak én már egy tizessel öregebb vagyok 😅 de megnyugtatok mindenkit, odafigyeléssel meg lehet tartani ezt szülés után is 😉
És határozottan vannak olyanok, akik ezt a típust szeretik, sportos vagy, figyelsz magadra, találsz jobbat!
Én 9 évig voltam egy görénnyel, aki nagy "őszinteségében" lenullázta az önbecsülésemet, szóval az a tanácsom, hogy vess véget ennek a kapcsolatnak mielőtt komoly károkat okoz!
De mi az hogy össze tudja e szed magát? 🤣
Nem is akarja b@szki. Ő egy ilyen segf@j. Esze ágában nincs változtatni. Dobd már ki!
Nem tetszel neki...ennnyi...
Kár túlragozni
Miben változzon meg??
Erőltesse meg magát hogy csinosnak lásson téged?
Természetesen egy görény....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!