Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért rám dühös a férjem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rám dühös a férjem, ha ő nem gondolkodott előre?

Figyelt kérdés

Már hosszú ideje nincs fix munkahelyem, csinálom amit és amikor tudok. A legkisebb gyerek 10 éves koráig gyes-en vagyok ez kb 25E és kapom a 3*23300Ft családit, ez mondható részemről fix pénznek.

A férjem a múlt héten a semmiből előállt azzal, hogy a főnökével megbeszélte, hogy a munkahelyére engem is felvegyenek, holnap vihetném a papírokat 7.30-ra, munkaidő 8-16.30-ig...

Ez amúgy szuper lenne, ha meg tudnám oldani (igaz akkor a saját szakmámban is dolgozhatnék), de nem tudom, mert nincs, aki a gyerekeket hozná-vinné.

Ahogy ezt elmondtam a férjemnek, ő totál kiakadt, hogy ezt most mégis hogyan mondja el a főnökének, ezzel őt hozom kellemetlen helyzetbe stb.

Én ezt nem értem. Annyiszor átbeszéltünk mindent, annyiszor számolgattuk, hogy hogyan, milyen időben tudnék dolgozni, most meg mintha semmi nem maradt volna meg ebből és rám dühös amiért nem tudom vállalni a munkát.

2023. máj. 1. 08:33
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
18%
Csak az nem tudja megoldani aki nem akarja. Aki dolgozni akar az meg tudja oldani a többi csak kifogás és te szépen használod a kölkeidet kifogásként.
2023. máj. 1. 10:57
 32/50 anonim ***** válasza:
66%

Szegregált iskola, emelt családi, 10éves korig gyes, nem esik le nektek, hogy tartós beteg/fogyatékkal élő gyerekekről van szó?

Egyes gyökerek annyira okosak… nem olyan könnyű ám a beteg gyerekek felnevelése,pláne hogy itt a férj is gyökér.

2023. máj. 1. 11:05
 33/50 anonim ***** válasza:
89%
Igen, en is pont erre gondoltam. Ezert is nem ertem a ferjet.
2023. máj. 1. 11:06
 34/50 anonim ***** válasza:
31%

A férj azért gyökér, mert látja, hogy nincs elég pénzük?

A kérdező írta, hogy a szülők segítik anyagilag.

Szerinted mi történne a kérdezővel, ha a férje lelépne és csak gyerektartást fizetne?

2023. máj. 1. 11:07
 35/50 A kérdező kommentje:

Sajnos részmunkaidőst nem tud adni.

Szerinted 31-es mégis hogyan oldjam meg a fix munkát (alkalmik vannak), ha nem tudom fixen mondani, hogy megyek? A legutóbbi 4 órás munkámban összesen 5 napot tudtam bemenni a 3 hét alatt. Érthető okokból nem kértek belőlem tovább. Már az egyik gyerek sulijában is vállaltam takarítást, második nap már jött az ofö, hogy lázas a gyerek vigyem haza. Másnap kutya baja sem volt a lányunknak, mehetett suliba, de a munkára felvettek mást.

2023. máj. 1. 11:16
 36/50 anonim ***** válasza:
79%

Ő.....

Hát most le fognak pontozni rendesen.

De mi a fenének vállaltatok 3 gyereket, ha csorok vagytok?

És most lehet mondani hogy de hát gyereket akartak. De az nem azt jelenti hogy 3mat is felelőtlenül be lehet vállalni. Iszonyat felelőtlenek vagytok. Tényleg azt hittétek hogy 1 fizetésből, majd őrökre fialású anyuka leszel?

Persze mostmár sz@r úgy, lehet csépelni egymást hogy de hát a másik a hibás. De nem mind a ketten iszonyat felelőtlenek vagytok. Most tényleg nem lett volna elég 2 gyerek, vagy egy? Azt még megértem ha az ember gyereket akar. De hogy ezt hogy képelitek hogy egy nem top fizetésű férfi majd eltart anyagilag 3 gyereket, meg egy anyát, azt tényleg nem értem. Vagy várjál de, fogadjunk csokos gyerekek igaz? istenem most tényleg azt hitettek hogy 10 milla elég mindenre? És persze értem én hogy a gyerekre vigyázni is munka, és valószínűleg még fárasztóbb is mint egy munkahely. De a tescoban gyereknevelésre nem adnak ennivalót, csak pénzért.

Rendesen felb@sznak az ilyen felelőtlen hülyék mint ti.

Komolyan papírhoz kéne kötni a gyerekvállalást, hogy ilyen észlények miatt, mint ti, ne szenvedjen egynyi gyerek.

2023. máj. 1. 11:39
 37/50 anonim ***** válasza:
82%

Teljes mértékben oaztom a 36-ost.

Kár volt nektek 3 gyerek

2023. máj. 1. 12:57
 38/50 anonim ***** válasza:
74%
Tehát igazából már az első gyerekkel is ( hogy fogalmazzak finoman) mentális vagy akármi problémák vannak de azért még bevállaltál mellé 2 ugyan ilyet. Mond csak nem volt neked elég az első gyerek? Tudtad mivel jár akkor miért kellett még a másik 2? Vagy vegyük fel a csokot oszt jól van az majd lesz valahogy? De azért panaszkodni tudsz hogy nem tudod megoldani pedig ha netán egyszer egyedül maradsz a gyerekeiddel az anyagi problémáidat úgy oldod majd meg ahogy akarod senkit nem fog érdekelni hogy ki viszi hozza a problémás gyerekeidet. Neked 3 kellett hát old meg.
2023. máj. 1. 13:03
 39/50 A kérdező kommentje:

Nem tudtuk, hogy autisták lesznek, a családban nincs máshol auti. 9, 10, 11 évesek, 1-1 év van közöttük.

Nincs hitelünk, saját ház van, de a kocsikat és a régi lakásomat már el kellett adnunk, hogy az extra fejlesztéseket fizetni tudjuk.

2023. máj. 1. 13:19
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Mindharom gyerek autista?
2023. máj. 1. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!