Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért rám dühös a férjem, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rám dühös a férjem, ha ő nem gondolkodott előre?

Figyelt kérdés

Már hosszú ideje nincs fix munkahelyem, csinálom amit és amikor tudok. A legkisebb gyerek 10 éves koráig gyes-en vagyok ez kb 25E és kapom a 3*23300Ft családit, ez mondható részemről fix pénznek.

A férjem a múlt héten a semmiből előállt azzal, hogy a főnökével megbeszélte, hogy a munkahelyére engem is felvegyenek, holnap vihetném a papírokat 7.30-ra, munkaidő 8-16.30-ig...

Ez amúgy szuper lenne, ha meg tudnám oldani (igaz akkor a saját szakmámban is dolgozhatnék), de nem tudom, mert nincs, aki a gyerekeket hozná-vinné.

Ahogy ezt elmondtam a férjemnek, ő totál kiakadt, hogy ezt most mégis hogyan mondja el a főnökének, ezzel őt hozom kellemetlen helyzetbe stb.

Én ezt nem értem. Annyiszor átbeszéltünk mindent, annyiszor számolgattuk, hogy hogyan, milyen időben tudnék dolgozni, most meg mintha semmi nem maradt volna meg ebből és rám dühös amiért nem tudom vállalni a munkát.

2023. máj. 1. 08:33
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
33%

Nem értem, miért a kérdezőt ekézitek.

Szerintetek olyan nagy élmény fizetés nélkül dolgozni, készenlétben lenni egész nap, ráadásul még a férje sem a legèlesebb kés a fiókban…

Viszi őket, háztartás, hozza, tanulás, háztartás.

2023. máj. 1. 10:02
 22/50 anonim ***** válasza:
100%
Valamiert a ferjnek fontos lenne, hogy a feleseg dolgozzon. Nem derult ki, miert? Keves a penz? Feltetelezem, hogy igen.
2023. máj. 1. 10:07
 23/50 anonim ***** válasza:
37%

ma 10:02

Rengeteg nő megoldja a gyereknevelést, háztartás és munkát, akár egyedül is.

Az egykeresős családoknál általában nincs terv arra az esetre, ha a dolgozó féllel történik valami és kiesik a fizetése.

Ha, ne adja az ég a kérdező férjével történik valami 5-10-20 év múlva, akkor szerinted milyen esélyei lesznek a munkaerőpiacon?

2023. máj. 1. 10:09
 24/50 anonim ***** válasza:
70%

21 vagyok. Én úgy értettem, hogy szerintem nem nagy élmény neki háztartásbelinek lenni, mert az egy fizetetlen rabszolgaság.

Nem hiszem, hogy lusta, inkább csak felelősséget vállal a gyerekekért, csak ebben apuka nem partner.

2023. máj. 1. 10:18
 25/50 anonim ***** válasza:
22%
Persze, a feminista sárkányoknak mindig a férfi a hibás.
2023. máj. 1. 10:20
 26/50 anonim ***** válasza:
89%
Ezt kene atbeszelni a ket szulonek, de nem tunik ugy, hogy tudnak rendesen kommunikalni egymassal. Egyetertek a 23-assal hogy anyuka maga alatt vagja a fat, ha ennyire kiesik a munkaerpiacrol, mert apukaval is tortenhet barmikor barmi.
2023. máj. 1. 10:20
 27/50 A kérdező kommentje:

Sajnos a nagy nem tud tovább maradni, mert addigra telítődik annyira az ingerekkel, hogy gyógyszer mellett is kibukik, egyedül nem tud közlekedni, kísérni kell, otthon egyedül jól elvan. A kicsik maradnak amíg lehet, de legkesőbb 4-kor el kell hoznom őket és 3/4 óra az út a két intézmény között.

Amit tudok, dolgozok, de sajnos elég sokat betegek és ezt nem szereteik a munkáltatók. Egy hónapból minimum 2 hét betegséggel és egészségügyi dolgokkal telik.

A nagyszülők nem tudnak segíteni, sok dologban már ők is segítsegre szorulnak. Anyagilag besegítenek, de a gyerekek körül nem tudnak.

2023. máj. 1. 10:35
 28/50 anonim ***** válasza:
84%
Akkor nincs mirol beszelni. A ferjed ezt amugy hogyan gondokta, hogy nem beszeli at vele? Nem tunik egy okos embernek.
2023. máj. 1. 10:39
 29/50 anonim ***** válasza:
29%

"Anyagilag besegítenek"

Akkor talán ezért (is) szeretné a férjed, hogy te is dolgozz.

De, azt írod, hogy ez teljességgel megoldhatatlan. Akkor nincs miről beszélni.....

2023. máj. 1. 10:44
 30/50 ildibrexy ***** válasza:
100%
Esetleg menj el holnap a főnökéhez mond el mi a szitu es kerdezd meg, hogy egy 4 vagy 6 oras állást tud e adni.
2023. máj. 1. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!