Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rám dühös a férjem, ha ő nem gondolkodott előre?
Már hosszú ideje nincs fix munkahelyem, csinálom amit és amikor tudok. A legkisebb gyerek 10 éves koráig gyes-en vagyok ez kb 25E és kapom a 3*23300Ft családit, ez mondható részemről fix pénznek.
A férjem a múlt héten a semmiből előállt azzal, hogy a főnökével megbeszélte, hogy a munkahelyére engem is felvegyenek, holnap vihetném a papírokat 7.30-ra, munkaidő 8-16.30-ig...
Ez amúgy szuper lenne, ha meg tudnám oldani (igaz akkor a saját szakmámban is dolgozhatnék), de nem tudom, mert nincs, aki a gyerekeket hozná-vinné.
Ahogy ezt elmondtam a férjemnek, ő totál kiakadt, hogy ezt most mégis hogyan mondja el a főnökének, ezzel őt hozom kellemetlen helyzetbe stb.
Én ezt nem értem. Annyiszor átbeszéltünk mindent, annyiszor számolgattuk, hogy hogyan, milyen időben tudnék dolgozni, most meg mintha semmi nem maradt volna meg ebből és rám dühös amiért nem tudom vállalni a munkát.
Nem gondolta végig? Hány éves, 3?
Látszik, mennyi esze van, vagy mennyire van az életében a 3 gyerek…
Szégyellheti magát, mert még a felelősséget is hárítja.
De utálom az ilyen nagyra nőtt gyerekeket..
Ha annyira akarnál dolgozni, akkor már rég kerestél volna legalább részmunkaidős állást.
Gondolom a férjed belefáradt abba, hogy egyedül az ő felelőssége 5 embert eltartani.
3 gyereknél + ha az egyik tartós beteg akár csak cöliákiás, 10 éves korig jár a gyes, igen. Én is 10 éves koráig kaptam gyest.
A nagyok amúgy tudnak napközibe menni, én megoldanám úgy, hogy beállnék munkába de a férj intézze a 3 gyereket vinni hozni, aztán ha nem megy majd ő elbeszélget a főnökével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!