Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt derült ki,a párom tagad, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Bocsi, nagyon hosszú lesz. 2,5 éve vagyunk együtt, tavaly nyáron megkérte a kezem, augusztusban lesz az esküvőnk. A történtek előtt azt gondoltam, hogy megfogtam vele az Isten lábát, ha létezik tökéletes kapcsolat, akkor a mienk biztosan az. Házias, főz nekem, meglep virággal, takarítani is szeret, nagyon sármos, kedves mindenkivel, igazi társaság középpontja, akivel mélyebb témákról is lehet beszélgetni. 2 műszakban dolgozik, sokszor estére megy melózni, én csak nappal. Korábban egyáltalán nem hitt a fiú-lány barátságban, de már évek óta van 3 lány barátja, akiket bemutatott nekem is még a kapcsolatunk kezdetén. Nem voltam rájuk sosem féltékeny, ha találkoztak egymással, akkor sem volt bennem semmi rossz érzés, főleg, hogy nekem is vannak fiú barátaim. 3 hete lett egy új munkatársam (férjes nő), akinek beszéltem a közelgő esküvőnkről, megmutattam neki a páromat képeken. Nem tudtam, hogy pontosan hol lakik, csak azt, hogy melyik kerületben. Mint kiderült, egy társasházban a párom egyik lány barátjával. Munkába menet előtt találkoztak egymással, szálltak ki a liftből, amikor a már említett munkatársam épp szállt be, állítása szerint hevesen smároltak egymással. Ez 1 hete történt, pénteken tudtam meg. Szép, nem szép, felhívtam a csajt, majd a válasza után a másik kettőt is. A keresztkérdéseimre megtört és bevallotta, hogy 6 éve összejárnak néha szexelni. A másik 2 csajjal pedig 4 éve. Hatalmas a libidóm, örültem,hogy végre találtam olyan pasit, akivel ezen a téren is passzolunk, általában napi egyszer minimum összebújunk, de van, hogy többször is. A páromat szembesítettem, mindent tagad, azt mondja, hogy tényleg csak barátok a lányokkal, a kolléganőm meg max. egy hasonmását láthatta, vagy simán csak kavarni akarja a kakit.2023. ápr. 30. 16:38
22/23 anonim válasza:
Nem érdekelne a magyarázat meg semmi.
Abban a pillanatban, hogy nem bízok benne, szakítanék és visszaadnám a gyűrűt, mert semmi értelme így a továbbiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!