Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt derült ki,a párom tagad, hogyan tovább?
Kérd el a telefonját.
A reakciója elég lesz, de azért nézz bele.
Hú...őszintén azt gondolom, hogy lehet férfi-női barátság (nekem is vannak férfi barátaim, akiket néha még úristen meg is ölelek, de nincs több köztünk) de bizonyos határok betartásával.
Szerintem lebukott a pasid, de ahogy előttem is írták kérd el a telefonját. Szerintem is magából a reakciójából tudni fogod a választ, de ha épp megy valamelyikkel találkozni menj utána.
Nagyon sajnálom!
Nem minden pasi ekkora görény.
Szerintem ha le tudtad a felesleges köröket, és belattad végre hogy ebben helyzetben 4ember külön külön ugyanazt mondja, és csak a párod tagad.. Akkor a kesergés/depresszió helyett inkább örülj annak, és köszönd meg a sorstól hogy egy esküvő/gyerek/közös lakáshitel előtt tudtad meg az igazat. Húzd ki magad és lépj tovább. Olyan másik embert találsz aki illik hozzád, és hűséges.
Remélem segített.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!