Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esküvő előtt derült ki,a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt derült ki,a párom tagad, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Bocsi, nagyon hosszú lesz. 2,5 éve vagyunk együtt, tavaly nyáron megkérte a kezem, augusztusban lesz az esküvőnk. A történtek előtt azt gondoltam, hogy megfogtam vele az Isten lábát, ha létezik tökéletes kapcsolat, akkor a mienk biztosan az. Házias, főz nekem, meglep virággal, takarítani is szeret, nagyon sármos, kedves mindenkivel, igazi társaság középpontja, akivel mélyebb témákról is lehet beszélgetni. 2 műszakban dolgozik, sokszor estére megy melózni, én csak nappal. Korábban egyáltalán nem hitt a fiú-lány barátságban, de már évek óta van 3 lány barátja, akiket bemutatott nekem is még a kapcsolatunk kezdetén. Nem voltam rájuk sosem féltékeny, ha találkoztak egymással, akkor sem volt bennem semmi rossz érzés, főleg, hogy nekem is vannak fiú barátaim. 3 hete lett egy új munkatársam (férjes nő), akinek beszéltem a közelgő esküvőnkről, megmutattam neki a páromat képeken. Nem tudtam, hogy pontosan hol lakik, csak azt, hogy melyik kerületben. Mint kiderült, egy társasházban a párom egyik lány barátjával. Munkába menet előtt találkoztak egymással, szálltak ki a liftből, amikor a már említett munkatársam épp szállt be, állítása szerint hevesen smároltak egymással. Ez 1 hete történt, pénteken tudtam meg. Szép, nem szép, felhívtam a csajt, majd a válasza után a másik kettőt is. A keresztkérdéseimre megtört és bevallotta, hogy 6 éve összejárnak néha szexelni. A másik 2 csajjal pedig 4 éve. Hatalmas a libidóm, örültem,hogy végre találtam olyan pasit, akivel ezen a téren is passzolunk, általában napi egyszer minimum összebújunk, de van, hogy többször is. A páromat szembesítettem, mindent tagad, azt mondja, hogy tényleg csak barátok a lányokkal, a kolléganőm meg max. egy hasonmását láthatta, vagy simán csak kavarni akarja a kakit.
2023. ápr. 30. 16:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%

Kérd el a telefonját.

A reakciója elég lesz, de azért nézz bele.

2023. ápr. 30. 16:40
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
Lebukott. 30/F
2023. ápr. 30. 16:44
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Én lehet a vőlegényt és a 3 lány is összehívnám és úgy beszélgetnék el velük.
2023. ápr. 30. 16:46
 4/23 anonim ***** válasza:
80%

Hú...őszintén azt gondolom, hogy lehet férfi-női barátság (nekem is vannak férfi barátaim, akiket néha még úristen meg is ölelek, de nincs több köztünk) de bizonyos határok betartásával.

Szerintem lebukott a pasid, de ahogy előttem is írták kérd el a telefonját. Szerintem is magából a reakciójából tudni fogod a választ, de ha épp megy valamelyikkel találkozni menj utána.

Nagyon sajnálom!

Nem minden pasi ekkora görény.

2023. ápr. 30. 16:55
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha le tudtad a felesleges köröket, és belattad végre hogy ebben helyzetben 4ember külön külön ugyanazt mondja, és csak a párod tagad.. Akkor a kesergés/depresszió helyett inkább örülj annak, és köszönd meg a sorstól hogy egy esküvő/gyerek/közös lakáshitel előtt tudtad meg az igazat. Húzd ki magad és lépj tovább. Olyan másik embert találsz aki illik hozzád, és hűséges.

Remélem segített.

34/F

2023. ápr. 30. 16:59
 6/23 anonim ***** válasza:
98%
Én szakítanék.. nem cseszném el a maradék jó éveimet egy rossz emberre..
2023. ápr. 30. 17:04
 7/23 anonim ***** válasza:
97%
Fordított sztorit ismerek. Ott is tagadott a csaj, és a naiv pasi bevette. Azóta is üzi a csajszi, csak sokkal óvatosabban.
2023. ápr. 30. 17:52
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj neki, hogy a sors így hozta, hogy ez az átverés kiderüljön és nem kötöd össze egy ilyen fasszal az életed.
2023. ápr. 30. 18:06
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Bukta, sajnos nem lekváros. Bontsd fel nyugodtan. Ha kiraktad ráérsz virágot locsolni...
2023. ápr. 30. 18:17
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mit akarsz még. Lebukott. Tök mindegy, beismeri vagy se. A lányok beismerték. Ennek ellenére azt írod, "augusztusban lesz az esküvőnk". Ha kell ez neked, csináld.
2023. ápr. 30. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!