Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esküvő előtt derült ki,a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő előtt derült ki,a párom tagad, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Bocsi, nagyon hosszú lesz. 2,5 éve vagyunk együtt, tavaly nyáron megkérte a kezem, augusztusban lesz az esküvőnk. A történtek előtt azt gondoltam, hogy megfogtam vele az Isten lábát, ha létezik tökéletes kapcsolat, akkor a mienk biztosan az. Házias, főz nekem, meglep virággal, takarítani is szeret, nagyon sármos, kedves mindenkivel, igazi társaság középpontja, akivel mélyebb témákról is lehet beszélgetni. 2 műszakban dolgozik, sokszor estére megy melózni, én csak nappal. Korábban egyáltalán nem hitt a fiú-lány barátságban, de már évek óta van 3 lány barátja, akiket bemutatott nekem is még a kapcsolatunk kezdetén. Nem voltam rájuk sosem féltékeny, ha találkoztak egymással, akkor sem volt bennem semmi rossz érzés, főleg, hogy nekem is vannak fiú barátaim. 3 hete lett egy új munkatársam (férjes nő), akinek beszéltem a közelgő esküvőnkről, megmutattam neki a páromat képeken. Nem tudtam, hogy pontosan hol lakik, csak azt, hogy melyik kerületben. Mint kiderült, egy társasházban a párom egyik lány barátjával. Munkába menet előtt találkoztak egymással, szálltak ki a liftből, amikor a már említett munkatársam épp szállt be, állítása szerint hevesen smároltak egymással. Ez 1 hete történt, pénteken tudtam meg. Szép, nem szép, felhívtam a csajt, majd a válasza után a másik kettőt is. A keresztkérdéseimre megtört és bevallotta, hogy 6 éve összejárnak néha szexelni. A másik 2 csajjal pedig 4 éve. Hatalmas a libidóm, örültem,hogy végre találtam olyan pasit, akivel ezen a téren is passzolunk, általában napi egyszer minimum összebújunk, de van, hogy többször is. A páromat szembesítettem, mindent tagad, azt mondja, hogy tényleg csak barátok a lányokkal, a kolléganőm meg max. egy hasonmását láthatta, vagy simán csak kavarni akarja a kakit.
2023. ápr. 30. 16:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Minek kerdezel ugyis döntöttél.
2023. ápr. 30. 19:17
 12/23 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem menj hozzá nyugodtan.

Majd 3-5 év múlva gyerekkel, hitellel, és egyéb aprósággal a nyakatokban külön mentek. Van még számtalan pasi akinek nagy a libidója, és ha olyat talál mint Te, nem kefél mellé, hanem inkább otthon csinálja többször.

2023. ápr. 30. 19:25
 13/23 anonim ***** válasza:
97%

Az ember nem hisz a szemének, amikor ilyen kérdést olvas: “párhuzamosan 3 nővel csal. Mi tévő legyek?”

Ilyenek a mitévőlegyek.

Atyám, borogass!

🫣

2023. ápr. 30. 20:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Te ezen gondolkodsz?

Nemhogy esküvő nem lenne,az ablakon dobnám ki a cuccaival együtt..

Biztos,hogy megcsalt,csak nyilván nem fogja elismerni.A csaj nem mondta volna,ha nem lenne igaz,és a kolléganőd sem hülye..

2023. ápr. 30. 21:28
 15/23 anonim ***** válasza:
96%

A kolleganő lehet sz.rkavaró. De a lányok miert mondanák ha nem igaz?

Sajnálom, de tényleg nézd a jó oldalát, hogy még nincs igazan semmi ami összeköt (gyerek, haz, hitel)

2023. ápr. 30. 21:36
 16/23 anonim ***** válasza:
65%
Ez a férfi-nő barátság csak 20 éveseknél létezik.
2023. ápr. 30. 21:56
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A tények azt mondják,hogy valóban megcsalt és azok a sima barátnők valójában nem csak haverok hanem sokkal többek.Ha szeretnél majd elválni mivel megint megcsalt valakivel akkor házasodj össze vele.Én szakítanék vele hiszen a legtöbb ember azt mondja,hogy megcsal és csak a pasid állítja az ellenkezőjét.
2023. ápr. 30. 22:11
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
Szóval a hímribikét körbeadogatták a munkatársnők egymásközt.
2023. ápr. 30. 23:03
 19/23 anonim ***** válasza:
95%
Nekem már ott hibádzott valami, amikor azt mondta, hogy szerinte nincs férfi-nő barátság, de neki azért mégiscsak van évek óta 3 barinője. Na, most már az is kiderült, hogy ő miért nem hisz a férfi-nő barátságokban (mert nem is volt neki soha).
2023. ápr. 30. 23:08
 20/23 anonim ***** válasza:
23%

"azt mondja, hogy tényleg csak barátok a lányokkal, a kolléganőm meg max. egy hasonmását láthatta, vagy simán csak kavarni akarja a kakit" És arra mit mondott, hogy a barátnője is bevallotta?

Fura nekem ez amúgy, ha jól értem amikor esti műszakba megy, akkor valójában a barátnőivel szexel, de ezt hogy? Minden második héten dolgozik csak? Vagy az esti műszakos héten kivesz egy-egy napot? Vagy hogy?

A másik, hogy már előtted is szexelt velük (4 és 6 éve, veled 2,5 éve van együtt) és azóta is, rendszeresen, 3 különböző nővel... nem tudom elképzelni, hogy nem vettél észre semmit (voltam megcsalva, ezért kérdezem). Ha viszont tényleg nem vettél észre semmit, akkor ez egy csodapasi, tartsd meg, mert ritka az ilyen, aki ennyire szuperül teljesít minden területen otthon még így is, hogy 3 másik nőt is kúrogat. Fel lehet állítani szabályokat, aztán hajrá! (Vagy kamu a kérdés.)

2023. ápr. 30. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!