Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt derült ki,a párom tagad, hogyan tovább?
Szerintem menj hozzá nyugodtan.
Majd 3-5 év múlva gyerekkel, hitellel, és egyéb aprósággal a nyakatokban külön mentek. Van még számtalan pasi akinek nagy a libidója, és ha olyat talál mint Te, nem kefél mellé, hanem inkább otthon csinálja többször.
Az ember nem hisz a szemének, amikor ilyen kérdést olvas: “párhuzamosan 3 nővel csal. Mi tévő legyek?”
Ilyenek a mitévőlegyek.
Atyám, borogass!
🫣
Te ezen gondolkodsz?
Nemhogy esküvő nem lenne,az ablakon dobnám ki a cuccaival együtt..
Biztos,hogy megcsalt,csak nyilván nem fogja elismerni.A csaj nem mondta volna,ha nem lenne igaz,és a kolléganőd sem hülye..
A kolleganő lehet sz.rkavaró. De a lányok miert mondanák ha nem igaz?
Sajnálom, de tényleg nézd a jó oldalát, hogy még nincs igazan semmi ami összeköt (gyerek, haz, hitel)
"azt mondja, hogy tényleg csak barátok a lányokkal, a kolléganőm meg max. egy hasonmását láthatta, vagy simán csak kavarni akarja a kakit" És arra mit mondott, hogy a barátnője is bevallotta?
Fura nekem ez amúgy, ha jól értem amikor esti műszakba megy, akkor valójában a barátnőivel szexel, de ezt hogy? Minden második héten dolgozik csak? Vagy az esti műszakos héten kivesz egy-egy napot? Vagy hogy?
A másik, hogy már előtted is szexelt velük (4 és 6 éve, veled 2,5 éve van együtt) és azóta is, rendszeresen, 3 különböző nővel... nem tudom elképzelni, hogy nem vettél észre semmit (voltam megcsalva, ezért kérdezem). Ha viszont tényleg nem vettél észre semmit, akkor ez egy csodapasi, tartsd meg, mert ritka az ilyen, aki ennyire szuperül teljesít minden területen otthon még így is, hogy 3 másik nőt is kúrogat. Fel lehet állítani szabályokat, aztán hajrá! (Vagy kamu a kérdés.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!