Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mi lenne a helyes döntés?
A logikus lépés tököt növeszteni, magadba visszavonulni és nem szívni màs vérét hazugsàgokkal.
Tudom, nehéz lesz (gerinc nem léte, ilyesmik) de meg kéne tenned. Az én megfogalmazàsomban létezik egy ilyen: életidő. Az az idő, amit elveszel a màsiktól a lebegtetéssel.
A szeretet és a kötődés más. A mondataidban sokszor forog körülötted a dolog, hogy neked mi fáj, vagy mi nem jó. Azt kevésbé látjuk, hogy maga a személy fontos lenne, hogy nekik mi fontos, miben szeretnéd őket boldoggá tenni.
Az a benyomásom, hogy inkább szólnak rólad a dolgok, mint bármelyikükről. Inkább azt kéne figyelni te mit tudsz adni. Így elsőre olyan, mintha unatkoznál, és egyik sem dob fel. De akkor ez sem arról szól, hogy valaki a másikat szereti, hanem csak kötődik.
Köszönöm a válaszokat!
Azért jutottam idáig hogy kiírjam ezt a kérdést mert ugyan együtt lakunk de február óta szünet alakult ki közöttünk. Én mindig bújtam meg pusziltam, alig vártam hogy végezzek és lássam, csókoljam, megtudjam milyen napja volt stb, viszont ő nem igazán viszonozta ezeket. Nem beszéltük meg hanem szépen lassan minden ami egy kapcsolatra jellemző megszűnt. Ezt úgy értsétek mintha csak barátok lennénk. Megy a háztartás, bevásárlás együtt, amikor tud értem jön a munkába, pár szót beszélünk a nap folyamán de nem sokat. Az elején én azt hittem mindez azért van mert nem szeret, megbeszéltük bocsánatot kért a figyelmetlensége miatt és azt ígérte jóvá teszi. Telt az idő és nem változott semmi nekem meg nagyon hiányzott hogy olyanok legyünk mint régen, de közben feljöttek a régi sérelmek hogy annak is vége lett pedig én nagyon szerettem volna, lehet hogy ez sem fog működni pedig milyen jól megvoltunk a kialakult szünet előtt. 2-3 hete meg már azt kezdtem érezni hogy nem bírom már tovább tartani ezt a távolságot, bárcsak olyan boldogok lennék mint a szünet előtt, hiányzik az ölelése az hogy összebújjunk, jókat nevessünk, hiányzik a csókja meg minden ami egy kapcsolathoz kell. Ha belegondolok hogy szakítunk és elköltözök innen a szívem szakad meg úgy érzem nem tudnám megtenni. Arról meg eszembe sem jut fantáziálni hogy az exemmel mi van, vagy hogy milyen lenne újrakezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!