Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a haragom?

Figyelt kérdés
Páromnak van egy 10 éves lánya. Több mint egy éve ismerem és nem fogad el hiába teszek bármit, mindig mindent megtett hogy engem bántson ès valahol az apja hagyja is neki mert jaj hát még csak icike picike lány. Őszinte leszek már nem tudom kedvelni se és nem is akarom. Megtaláltam párom táskájában egy rajz lapot a lányától ahol le írkálja h a szülei mikor jöttek össze és h ez a kedvenc napja hol ismerkedtek meg és nagyon rosszul esik h ezt párom őrizgeti. Szerintetek jogos?
2023. ápr. 26. 18:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%

"és nagyon rosszul esik h ezt párom őrizgeti. Szerintetek jogos?"

Ez nem jogos. Az a gyereke rajza. A t5öbbi viszont jogos.

2023. ápr. 26. 19:54
 22/32 anonim ***** válasza:
87%

Csatlakozom: itt a párodnak kellett volna időben rendet tennie.

Mondjuk már régen le kellett volna ülnie a volt feleségével és a lányával, és ketten egyetértésben elmondani, hogy ők sajnos együtt nem boldogok, párként nem lesznek màr együtt. De mindig a szülei lesznek, és mindig mellette állnak, satöbbi, satöbbi. Neki pedig meg kell értenie, hogy az a természetes, ha idővel lesz új párjuk.

Ezt már az előtt le kellett volna zongorázni, hogy te egyáltalán képbe kerültél.

A kiscsaj nem szeret téged, te se őt, és a baromi nagy helyzet az, hogy ez nem fog megváltozni. Így, hogy ennyit van nàlatok, még csak azt se lehet írni, hogy azt a kicsit kibírod. (Mi lesz, ha elkezd kamaszodni?) Sajnos te ezen nem fogsz tudni változtatni. Azt kell eldönteni, hogy elviseled így, vagy szalítasz.

2023. ápr. 26. 20:18
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Hát így semmi értelme...
2023. ápr. 26. 22:42
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Be kellene látnod, hogy ez nem olyan probléma, ami meg fog oldódni, vagy legalábbis nagyon nem egyhamar. Mire megnő az a gyerek annyira, hogy a szülei helyett inkább a baráti köre kösse le, meg a fiúja, addigra te tönkremész. Sajnos ez a megszoksz vagy megszöksz tipikus helyzete, és mivel megszokni nem tudod, le kellene zárni azzal, hogy jó, hogy "csak" ennyi időd ment el rá, és nem több.
2023. ápr. 27. 06:01
 25/32 anonim ***** válasza:
71%

Teljesen egyet értek az előttem szólókkal. Kérdező, mire ez a kisribi kirepül, addigra ti ott fogtok ülni a házasságotok/kapcsolatotok romjain, ő meg majd röhög a markába.

Találsz te különbet is (a pasi meg nem fog, az tuti).

2023. ápr. 27. 14:59
 26/32 anonim ***** válasza:
39%
Ha amúgy nem miattad mentek szét a szülők és az ex normális , akkor én egy utolsó meredeket lehet , hogy tennék. Beszélnék anyukával, hogy ez senkinek sem jó és segítsen megtalálni az utat a lányhoz vagy ha nem akkor én is lelépnék, bár én nem is kezdenék olyannal akinek gyereke van, de ez már más téma
2023. ápr. 27. 19:38
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

Nem a te dolgod ezt megoldani, és ha nem ttzik, ne gyere össze olyan férfival, akinek gyereke van.

Bocs.

2023. ápr. 27. 20:44
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellene vagdalkozni, hogy “ha nem tetszik ne allj ossze apukaval” Nem a kerdezovel van a gond, hanem a parjaval, hiszen irja is, hogy elnezi a lanyanak ezt a viselkedest. O hagyta, hogy elfajuljanak a dolgok. Le kellett volna ulnie a kislannyal es elbeszelgetni, 10 evesen mar felfogjak a dolgokat.

A ferjem kisfia 5 eves volt mikor mi osszejottunk, neki is volt nehany furcsa megjegyzese, de az apja hamar elrendezte a dolgokat, es nem hagyta volna, hogy a gyereke tiszteletlen legyen velem. Mondjuk ilyen problemank szerencsere nem is volt. Sajnos ebben a tortenetben a parod a saras, nem is kicsit. En rakerdeznek meg utoljara a helyedben, mi merre hany meter, aztan ha tovabbra sem valtozik semmi, utjara engednem.

2023. ápr. 27. 21:49
 29/32 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk erről és belátta hogy ezt ő cseszte el. És ígéretet tett hogy ezen változtat jobban oda figyel, helyre rakja ezeket a dolgokat. Kiderül majd. Ha nem változik tovább már felesleges lenne erőltetni.
2023. ápr. 28. 07:08
 30/32 anonim ***** válasza:
56%

Remélem, megoldódik a problémád.

N

2023. ápr. 28. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!