Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákeresett más nőkre instagramon. Jogos a haragom? Mit tegyek?
A barátommal 4 hónapja összeköltöztünk, ő ezzel munkát is váltott. Több nő ment be hozzá az irodába (papírokat ellenőrizetni stb) akikkel amúgy nem dolgozott egy irodaházban. Az első másfél hétben több ilyen nőre is rákeresett instagramon, azt mondta azért, mert kíváncsi volt, hogy hogyan néznek ki. Ez mind 4 hónapja volt, azóta nyírom a kapcsolatunkat olyan kérdésekkel, hogy szépek voltak-e ezek a lányok (nyilván igen), hogy miért mondta azt, hogy elég vagyok, és csak én kellek neki, és én vagyok neki a legszebb, és az egyetlen, hogy hogyan fordulhatott ez elő (állítása szerint az új feladatra annyira figyelt, hogy erre is kinyílt a figyelme), nem tudom megérteni, ő pedig 4 hónap mindennapos kínlódás után sem tágít attól, hogy én vagyok neki a leggyönyörűbb nő, és elég vagyok és stb., pedig szerintem ha ez így lenne, akkor ez nem történhetett volna meg.
Ha tényleg szeret és tényleg elég vagyok neki mind külsőre mind belsőre akkor hogyan történhetett ez?
Ha szerelmes az ember valakibe akkor nem csak őt veszi észre ÚGY?
"nem tudom megérteni" persze, hogy nem... miután sarokba szorítottad kitalálta valami kamu menekülő szöveget, amit nehéz elhinni...
Nem értem mi ez a nagy elfogultság, hogy neked kell számára a legszebb nőnek lenni. Fogadd el, hogy vannak nálad szebb, okosabb, jobb emberek. Mindenkinél vannak. Ilyen felszínes dolgokba kapaszkodni nevetséges. Arra koncentrálj inkább, hogy mennyi figyelmet, kedvességet, szeretetet adtok egymásnak.
ja, mert azzal hogy összeköltöztetek még nem görgetheti az instát? hmm.. érdekes egy kapcsolat.
"Ha szerelmes az ember valakibe akkor nem csak őt veszi észre ÚGY?"
Nem, nem csak őt veszi észre.. főleg nem nyáron, amikor a lányoknak kint van a fél segge a villamoson.
#2 vagyok
Szerintem te nem fáradsz el eléggé a napi teendőidben, hogy még van időd és energiád ilyenek miatt cseszegetni a párod. Mint írtam: az egyik exem is ilyen volt. Ha többet dolgozott volna akkor tuti nem lett volna ideje ilyen ostobaságokon agyalni. Tudod az, ha nem bízol a párodban hosszabb távon képes teljesen megölni a kapcsolatot. És akkor majd jöhetsz vissza, hogy elhagyott a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!