Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákeresett más nőkre instagramon. Jogos a haragom? Mit tegyek?
A barátommal 4 hónapja összeköltöztünk, ő ezzel munkát is váltott. Több nő ment be hozzá az irodába (papírokat ellenőrizetni stb) akikkel amúgy nem dolgozott egy irodaházban. Az első másfél hétben több ilyen nőre is rákeresett instagramon, azt mondta azért, mert kíváncsi volt, hogy hogyan néznek ki. Ez mind 4 hónapja volt, azóta nyírom a kapcsolatunkat olyan kérdésekkel, hogy szépek voltak-e ezek a lányok (nyilván igen), hogy miért mondta azt, hogy elég vagyok, és csak én kellek neki, és én vagyok neki a legszebb, és az egyetlen, hogy hogyan fordulhatott ez elő (állítása szerint az új feladatra annyira figyelt, hogy erre is kinyílt a figyelme), nem tudom megérteni, ő pedig 4 hónap mindennapos kínlódás után sem tágít attól, hogy én vagyok neki a leggyönyörűbb nő, és elég vagyok és stb., pedig szerintem ha ez így lenne, akkor ez nem történhetett volna meg.
Ha tényleg szeret és tényleg elég vagyok neki mind külsőre mind belsőre akkor hogyan történhetett ez?
Ha szerelmes az ember valakibe akkor nem csak őt veszi észre ÚGY?
Igen, és ha véletlenül együtt maradtok örökké, akkor lehetőleg ezután 83 éves korotokig, vagy a haláláig minden nap hánytorgasd fel neki, hogy megtörtént ami megtörtént!
Irigyellek a problémád miatt... Másnak nincs lába, kerekesszékkel jár 23 évesen egy baleset, vagy születési rendellenesség miatt, a te párod viszont, akivel egyébként teljes harmóniában élsz és kinyalja minden nap a feneked, rákeresett egy nőre az instán... Vát éj práblem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!