Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet kihasznál pénzügyileg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet kihasznál pénzügyileg?

Figyelt kérdés
Már 2 éve vagyunk együtt párommal. Mióta egyetemre jöttem gyakran kér kölcsön, amit természetes egy vagy két hónap múlva visszaad. Tavaly elkezdett dolgozni egy jobb helyen, és nagy fizuval éldegél, meg volt oldva, hogy szállásért ne kelljen fizetni. Namost...abból a nagy fizuból nem jött ki sokszor...ezért tőlem kért kölcsön és amikor tudtam adtam is neki. Ilyen 160 ezrekig feltorlódott az összeg 2-3 hónap alatt. Az a problémám, hogy fogalmam sincs mennyire ismertem félre, hogy ilyen jelleme van...nem tud gazdálkodni. Azért dolgozott, hogy haladhasson előre...albérlet kettőnknek, jogsi. Én egyáltalan nem látom rajta, hogy komolyan gondolná kettőnk dolgát. De ugyanakkor ott van bennem, hogy mi van ha én komplikálom túl a dolgokat. Elmondása szerint semmi rosszra nem költi. Kaját sokat vesz, munkahelyén is kb mindig büfés szendvicsekkel van, ami valjuk be sok kicsi sokra megy. Még előleget is sokszor kért a főnökétől. Hazaköltözött a szüleihez, mert nem bírta h már 12 óráznia kellett folyton. Most állást keres és a félretett pénzéből vett egy laptopot, mert a szüleié elromlott és odaadta az övét ami amugy is régi volt. Abból a pénzből is látogatott volna meg engem hetente. A suli és a munkám miatt én nehen tudnám megoldani a jövést menést. Szerintetek mennyire biztos egy kapcsolat ez? Nem tudom felfogni hogy lehet így elszórni a pénzt. Nem fér a fejembe. Vélemény érdekelne és hasonló tapasztalat.

2023. ápr. 25. 22:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Teljesen jogosak ezek a válaszok. Tudjátok van amikor elgyengülök és van amikor a legerősebb nőnek érzem magam a Világon. Ezen a héten végig úgy kellet messengeren beszélgessek vele, hogy ne tűnjön fel neki mennyire nem akarok vele lenni már. És nagyon nehéz volt. Az is lehet, hogy gyanút fogott...ma bejelentette h el akarja adni a 2 hete vásárolt laptopját, mert szerinte butaság volt és elveszi az idejét. Na mondom nem mondon hü***gyerek. Olyan szinten leszivott ez az egész. Az elején még boldognak is mondhattam magam. De ez az utóbbi időszak olyan, mintha csak a szex kötne össze minket...és én is már csak igy érzem a legközelebb magam hozzá. Hányingerem van ha erre gondolok és tanulnom is kell megy gyakornok is vagyok és elegem van. A héten hazamegyek és véget vetek ennek. Csak hát na, a hülye szerelmes fejemmel még novemberben vettem egy telefont előfizetéssel neki az én nevemre, ő rendesen bele is adta a pénzt és fizeti a havi 20k számlát, mert neki végtelen net kellett. Úgy vagyok vele, ha visszaadja a telót nem kell visszaadja a tartozását. Nekem elég ennyi. De félek, hogy nem adja ide...Fél éve van az előfizetés. Ilyenkor mit lehet tenni? Valami tapasztalat?
2023. máj. 3. 22:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Anyumnak már elmondtam...igen tőle is kaptam a fejemre. De abban a pillanatban amikor elintéztem azt a nyavalyás telefont úgy éreztem "nálam jobb barátnő nincs is a világon..." . Annyira biztam és reméltem.
2023. máj. 3. 22:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Menj be a telefontársasághoz és kérdezd meg, hogy át lehet-e íratni a nevére az előfizetést.
2023. máj. 3. 22:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Neki nincs magyar lakcime igy elvileg nem is lehet igy a haszonélvezője a telefonnak. Igy mennyire fognak leszidni engem a telefontársaságnál?
2023. máj. 3. 22:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor elveszed tőle és odaadod valamelyik családtagodnak. Kérdezz körbe, hogy kinek lenne szüksége új telefonra vagy előfizetésre. Vagy fizeted tovább, amíg lejár a szerződés és akkor ez lesz a tanulópénz.
2023. máj. 4. 07:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!