Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szülnek a nők olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szülnek a nők olyan kapcsolatba gyerekeket, amely elmondásuk alapján rossz?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki ugyan nem házasodott össze a párjával (csak jegyesek évek óta), viszont az első gyereket elmondása szerint ő nem akarta, de a pasi nem engedte neki az abortuszt. Utána évekig hangoztatta az ismerősöm, hogy soha többé nem szül, mert ő nem akart anya lenni. Elmondása alapján a párja nem egy főnyeremény. Valószínűleg bántalmazza ès csalja is őt a pasi. Most született meg a második gyerekük. Miért nem lépnek ki az ilyenek a kapcsolatból? Miért szülnek még egy ilyen embernek, aki mellett nem érzik jól magukat?Sok ilyet hallani mostanában.

Nektek mi a véleményetek erről?

2023. ápr. 24. 15:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Persze,ezzel egyet is értek, hogy mivel nem kért segítséget (és nem is àllunk annyira közel egymáshoz), nem szabad beleszólnom. Egyszerűen nekem csak rossz nézni, hogy egy kedves, csinos, szimpatikus fiatal nő hogy megy tönkre ebben a kapcsolatban.☹️ A képeken is látszik, hogy pár év alatt tíz évet öregedett. Azért kérdezlek titeket, mert hátha van köztetek olyan aki ebben vagy,vagy ebben járt, hogy mi lehet az oka amiért menekülés helyett mélyebbre ássa magát a gödörben. Egy óvodás korú gyerekkel és egy újszülöttel biztos nem fogja elhagyni a pasit.
2023. ápr. 24. 16:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberek jelentős része nem elég tudatos, azt sem tudja mit akar egy párkapcsolattól vagy miért vállal gyereket és az mivel jár. Ezt látja a környezetében és nem akar kilógni a sorból.
2023. ápr. 24. 16:08
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Itt vagyok én példának. Leírom nálunk hogy volt.

Nagyon-nagyon szerelmesek voltunk, az az igazi kémia, mikor egész nap csak rá gondolsz, azzonal össze akartok házasodni, gyerek, kutya, happy end. A harmadik randi után gyakorlatilag összeköltöztünk, fél év múlva a felesége voltam (igen, nem vagyok egy racionális típus)

A nagy ködben nem akartam észrevenni, hogy

1) irtó lusta és felelőtlen, megbízhatatlan. Az óra neki dísznek van, egy megbeszélt időpont akár dokihoz is neki nem mond semmit, mindent is elfelejt, ami nem érdekli

2) csapnivaló a pénzügyi kultúrája, ha 200at ha 800at keres, akkor is elkölti az adott hónapban, nem lehet vele tervezni, haladni az életben

3) nem lehet vele problémákat megoldani, a legnormálisabb beszélgetést is, ami számára kényelmetlen támadásnak vesz, behisztizik, kiabál, elmegy stb

Én ott csesztem el, hogy 100%osan az érzelmeimre bíztam magam, nem hagytam időt, hogy kiforrjon a dolog és megismerjük egymás igazi énjét. Most meg 7 évvel később itt vagyok házasan egy 5, egy 4 évessel meg egy nagyra nőtt gyerekkel.

2023. ápr. 24. 16:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokan azt gondolják, hogy a gyerek majd megváltoztatja az illetőt. Sokakat csak a biosz hajt. Vannak, akik felvállalják a megmentő szerepét.
2023. ápr. 24. 17:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Es tegyuk hozza, nem tul sok a jo allapotban levo, felnott,felelossegteljes ember manapsag.
2023. ápr. 24. 18:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
de a pasi nem engedte neki az abortuszt - na persze :D Ilyen nincs.
2023. ápr. 27. 20:51
 17/19 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm is ilyen. Arra van hivatkozva mert hogy a hitel összeköti őket, meg hogy nincsenek barátai. A csaj a hitel miatt most szülte meg a második a gyereket miközben a férje alkoholista, illetve egyszer még is csalta. Folyton azt hangoztatja hogy mennyire megbánta, meg hogy nem tudja meddig fog tartani a házasságuk...
2023. máj. 6. 22:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Egész egyszerűen mert hülyék. Pl " Azt hittem megváltozik" és társai.

Olyan pedig nincs, hogy valakit a palija nem enged abortuszra. Ez a nő döntése, fogja magàt és elmegy. Pont.

2023. máj. 7. 02:32
 19/19 anonim ***** válasza:
32%
13-as sajnálom de a férjed személyisegzavaros, valószínűleg borderline. Az elején amit éreztél az traumakötés. A közvetlen felmenőid között biztosan van problémás személy, különben nem mentél volna ebbe bele. Amit tenned kell, hogy a gyerekeidet megvéded ettől az egésztől ami rájuk vár, velük is ugyanúgy ordítani fog, lelkileg, érzelmileg zsarolni fogja őket. Kicsiben már biztos hogy most is csinálja, csak nem veszed észre. Próbálj saját lábra állni és a gyerekeidet megmenteni. Nyilván evekig fog tartani és nem lesz könnyű. Még egyet ne szülj neki, nem kell tetézni a bajt.
2023. máj. 7. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!