Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szülnek a nők olyan kapcsolatba gyerekeket, amely elmondásuk alapján rossz?
Van egy ismerősöm, aki ugyan nem házasodott össze a párjával (csak jegyesek évek óta), viszont az első gyereket elmondása szerint ő nem akarta, de a pasi nem engedte neki az abortuszt. Utána évekig hangoztatta az ismerősöm, hogy soha többé nem szül, mert ő nem akart anya lenni. Elmondása alapján a párja nem egy főnyeremény. Valószínűleg bántalmazza ès csalja is őt a pasi. Most született meg a második gyerekük. Miért nem lépnek ki az ilyenek a kapcsolatból? Miért szülnek még egy ilyen embernek, aki mellett nem érzik jól magukat?Sok ilyet hallani mostanában.
Nektek mi a véleményetek erről?
Itt vagyok én példának. Leírom nálunk hogy volt.
Nagyon-nagyon szerelmesek voltunk, az az igazi kémia, mikor egész nap csak rá gondolsz, azzonal össze akartok házasodni, gyerek, kutya, happy end. A harmadik randi után gyakorlatilag összeköltöztünk, fél év múlva a felesége voltam (igen, nem vagyok egy racionális típus)
A nagy ködben nem akartam észrevenni, hogy
1) irtó lusta és felelőtlen, megbízhatatlan. Az óra neki dísznek van, egy megbeszélt időpont akár dokihoz is neki nem mond semmit, mindent is elfelejt, ami nem érdekli
2) csapnivaló a pénzügyi kultúrája, ha 200at ha 800at keres, akkor is elkölti az adott hónapban, nem lehet vele tervezni, haladni az életben
3) nem lehet vele problémákat megoldani, a legnormálisabb beszélgetést is, ami számára kényelmetlen támadásnak vesz, behisztizik, kiabál, elmegy stb
Én ott csesztem el, hogy 100%osan az érzelmeimre bíztam magam, nem hagytam időt, hogy kiforrjon a dolog és megismerjük egymás igazi énjét. Most meg 7 évvel később itt vagyok házasan egy 5, egy 4 évessel meg egy nagyra nőtt gyerekkel.
Egész egyszerűen mert hülyék. Pl " Azt hittem megváltozik" és társai.
Olyan pedig nincs, hogy valakit a palija nem enged abortuszra. Ez a nő döntése, fogja magàt és elmegy. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!