Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szülnek a nők olyan kapcsolatba gyerekeket, amely
elmondásuk alapján rossz?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki ugyan nem házasodott össze a párjával (csak jegyesek évek óta), viszont az első gyereket elmondása szerint ő nem akarta, de a pasi nem engedte neki az abortuszt. Utána évekig hangoztatta az ismerősöm, hogy soha többé nem szül, mert ő nem akart anya lenni. Elmondása alapján a párja nem egy főnyeremény. Valószínűleg bántalmazza ès csalja is őt a pasi. Most született meg a második gyerekük. Miért nem lépnek ki az ilyenek a kapcsolatból? Miért szülnek még egy ilyen embernek, aki mellett nem érzik jól magukat?Sok ilyet hallani mostanában.
Na jól van, azért olyan NINCS, hogy nem engedi az abortuszt, a végső döntés a nőé. Ha valaki nem akar anya lenni, akkor első körben védekezik, ha meg mégsem vagy amellett is összejön, akkor nem szül akarata ellenére, mondván "nem engedték". Ugyan. Nekem ez így teljesen hihetetlen.
Én sem akarok gyereket soha, szóval körültekintően védekezünk, de ha mégis beütne a krach (mivel 100%-os védelem nincs), első dolgom lenni abortuszra menni.
2023. ápr. 24. 15:39
2/19 anonim válasza:
Mert nem akad jobb. Egyedül meg félnek maradni, mert ugye az a normális, ha van párja, meg gyereke. Mindent a látszatért.
2023. ápr. 24. 15:40
3/19 anonim válasza:
Bántalmazó kapcsolatban sajnos van olyan, hogy nem engedi. Nekem is van ilyen barátnőm. Apukát meg nem érdeklik a gyerekek, mert lányok.
2023. ápr. 24. 15:47
4/19 anonim válasza:
Akkor ott a bántalmazó kapcsolatból kell kiszakadni.
2023. ápr. 24. 15:48
5/19 anonim válasza:
mert egyeseknél túl erős az ösztön, hogy mindegy kitől, csak legyen két gyerek
2023. ápr. 24. 15:51
6/19 anonim válasza:
De, van 100%-os védelem. A szex nélküliség vagy pl méh eltávolítása
2023. ápr. 24. 15:56
7/19 A kérdező kommentje:
Ő azt mondta amikor megszületett az első gyerek, hogy muszáj volt megszülnie, nem mehet abortuszra, mert a párja nem engedi. Utána gyakran is hangoztatta, hogy több gyereket biztos nem fog vállalni. Aztán meglepett, hogy Facebookon bejelentette az új baba érkezését. A pasiról annyit tudok, hogy nagyon féltékeny típus és az ismerősöm is inkább lábtörlő típus lehet. Az előző párja nagyon szerette őt, a tenyerén hordozta, bár a mostani pasival ellentétben neki nem lógott az aranylánc a nyakában ès nem is luxusautóval jàrt. A mostani pasijával csalta az exét. Egyszerűen nőként se értem, hogy neki ez miért volt jó vagy, hogy most miért jó. A pénz ennyit megér, hogy elviselje azt,hogy üsse, vágja, csalja őt? Nagyon szeretnék segíteni rajta, de nem tudom hogyan tehetném.
2023. ápr. 24. 15:56
8/19 anonim válasza:
Kérdező, nem a te dolgod. Mindenki a saját életéért felelős. Ha nem kér tőled segítséget konkrétan, akkor nem kell segítened rajta.
2023. ápr. 24. 15:58
9/19 anonim válasza:
Az absztinencia, mint védekezés olyan, mintha azt mondanám, az éhezés gluténmentes.
2023. ápr. 24. 15:59
10/19 anonim válasza:
Engem jobban érdekel a férfiak szempontjából megvizsgálni ezt a kérdést. Pszichopaták...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!