Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett beleragadva egy rossz élettàrsi kapcsolatba mihez kezdenél?

Figyelt kérdés

Sajnos otthagyni nemtudom, akkor én biztosan anyagilag tönkremennék de a pàrom is neccesen vészelné àt, annyi, hogy neki legalàbb a szülei tudnak segíteni. Nekem csak anyukàm él de ö is szegény.

El vagyok keseredve bele fàsulva, nem làtom a kiutat. Tényleg semmi értelme az életemnek így.

2023. jan. 1. 11:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%
Üdv, ebben az elbszott klubban, testvér!
2023. jan. 1. 11:05
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire rossz a fizetésed?

Amúgy dolgozol igaz?

Vagy esetleg leszázalékolt vagy?

És 2-en együtt anyukáddal nem tudnátok megélni?

2023. jan. 1. 11:09
 3/21 anonim ***** válasza:
74%

A lehetőséged határtalan mehetsz jobbra balra előre hátra stb stb.

És nézd meg választhatod azt is , hogy beleragadsz a szituba bármit választhatsz csak viseld el az árát.

2023. jan. 1. 11:59
 4/21 anonim ***** válasza:

Feltétekezem, hogy nő vagy kérdező.

Ha kiutat akarsz és a nem túl tisztességes lehetőség is érdekel, akkor keress új párt a mostani mellett.

Ha ez megvan akkor közösen lehet lépni valamerre.

2023. jan. 1. 12:26
 5/21 A kérdező kommentje:
Dolgozom igen. A fizetésem nem túl jò. Anyukàm màshol él, ott lehet munkàm sem lenne vidéken így legalàbb az àllàsom nem adnàm fel.
2023. jan. 1. 13:08
 6/21 A kérdező kommentje:
Tisztességtelen nem akarok lenni de úgy érzem így meg beleragadtam a jelenlegibe.
2023. jan. 1. 13:09
 7/21 anonim ***** válasza:

Más lehetőség pedig nem nagyon van. Ha lakást nem is, de egy szobát lehet tudnál bérelni ha szakítottál a pároddal. Anyagilag és életminőségben is rosszabb lenne de legalább kiszabadulsz a jelenlegi helyzetből és van esélyed találni valakit akivel boldog lehetsz ?

Mióta vagy együtt az élettársaddal és mi az ami elromlott ?

2023. jan. 1. 13:13
 8/21 A kérdező kommentje:
Gyerekkel együtt a szobabérlés nem opciò. Ha csak magamròl lenne szò bàtrabb lennék de így nem tehetem meg ezt.4 éve vagyunk együtt megcsalt bàr tagadja, otthon semmiben nem segít csak veszekszik mindenért.
2023. jan. 1. 13:22
 9/21 anonim ***** válasza:

Így már ötletem sincs. Nincs olyan opció ahol mindenki jól jár. Sőt igazából ez pont olyan ahol senki nem jár jól.

Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.

2023. jan. 1. 13:26
 10/21 A kérdező kommentje:
Privàtra nem vàlaszolok. Ide leírom a vàlaszt : 31 vagyok, òvodàban dolgozom. Lehetne màs munkàm, jobb keresettel de ott éjszakàzni is kellene azt meg nemtudom megoldani.
2023. jan. 1. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!