Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett beleragadva egy rossz élettàrsi kapcsolatba mihez kezdenél?
Sajnos otthagyni nemtudom, akkor én biztosan anyagilag tönkremennék de a pàrom is neccesen vészelné àt, annyi, hogy neki legalàbb a szülei tudnak segíteni. Nekem csak anyukàm él de ö is szegény.
El vagyok keseredve bele fàsulva, nem làtom a kiutat. Tényleg semmi értelme az életemnek így.
Ennyire rossz a fizetésed?
Amúgy dolgozol igaz?
Vagy esetleg leszázalékolt vagy?
És 2-en együtt anyukáddal nem tudnátok megélni?
A lehetőséged határtalan mehetsz jobbra balra előre hátra stb stb.
És nézd meg választhatod azt is , hogy beleragadsz a szituba bármit választhatsz csak viseld el az árát.
Feltétekezem, hogy nő vagy kérdező.
Ha kiutat akarsz és a nem túl tisztességes lehetőség is érdekel, akkor keress új párt a mostani mellett.
Ha ez megvan akkor közösen lehet lépni valamerre.
Más lehetőség pedig nem nagyon van. Ha lakást nem is, de egy szobát lehet tudnál bérelni ha szakítottál a pároddal. Anyagilag és életminőségben is rosszabb lenne de legalább kiszabadulsz a jelenlegi helyzetből és van esélyed találni valakit akivel boldog lehetsz ?
Mióta vagy együtt az élettársaddal és mi az ami elromlott ?
Így már ötletem sincs. Nincs olyan opció ahol mindenki jól jár. Sőt igazából ez pont olyan ahol senki nem jár jól.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!