Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett beleragadva egy rossz élettàrsi kapcsolatba mihez kezdenél?

Figyelt kérdés

Sajnos otthagyni nemtudom, akkor én biztosan anyagilag tönkremennék de a pàrom is neccesen vészelné àt, annyi, hogy neki legalàbb a szülei tudnak segíteni. Nekem csak anyukàm él de ö is szegény.

El vagyok keseredve bele fàsulva, nem làtom a kiutat. Tényleg semmi értelme az életemnek így.

2023. jan. 1. 11:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Az éjszakázást miért nem tudod megoldani? Van gyereked???
2023. jan. 1. 13:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Igen van. Ezért is írtam, hogy a szobabérlés meg az éjszakai munka nem opciò még jòpàr évig.
2023. jan. 1. 13:42
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Költözz vissza anyukádhoz a gyerekkel. Menj el dolgozni éjszakába is akár, hisz a nagymama otthon van vele, alszanak, így anyukádat se terheled le. Szedd össze magadat, és akkor lehet lépni valamerre. Te döntöd el mit szeretnél, most inkább csak a kifogásokat gyártod, hogy miért maradj benne egy fs kapcsolatban.
2023. jan. 1. 13:44
 14/21 A kérdező kommentje:

Anyukàm innen 250km-re él vidéken. Rà nem bízhatom a lànyom, mert ö maga is dolgozik még csak 53 éves.

Plusz ahogy írtam, ott nemtudom volna e munka. Közel 10 éve eljöttem, azòta megszünt ott az iskola a posta és màr csak 1 db bolt van.Nem lenne jò ötlet.

2023. jan. 1. 13:52
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor mit szeretnél hallani? Nem jó a szobabérlés, nem jó az se, ha anyádhoz visszaköltözöl, nem váltasz munkahelyet, mert csak stb. Akkor maradj a szrban benne, aztán sajnáld magadat. 😄 Így jártál.
2023. jan. 1. 14:03
 16/21 A kérdező kommentje:
Észérvekkel leírtam miért nem jò. Jobban keresnék úgy, de éjszakàra nem tudnàm kire bízni a lànyom. És a biztos keresetet nem adnàm fel azért, mert tudom mi vàrna ràm vidéken, 10 éve is sz.r volt, azòta meg még rosszabb. Szobàt gyerekkel ki sem adnànak de idegeneket a gyerek közelébe engedni, nem akarom a gyàmügyet is magamra hívatni mert sajnos sok a rosszindulatú ember.
2023. jan. 1. 14:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát akkor marad a fs kapcsolatban való tengődés.
2023. jan. 1. 15:55
 18/21 A kérdező kommentje:

Reàlisan,kizàròlag észérvekre hagyatkozva sajnos igen.

Most nem nèzhetem a magam érzelmeit hanem a gyerek érdekét. Igaz kicsit minden egyes nap meghalok belül.

Talàn ha nagyobb,önàllòbb lesz...

2023. jan. 1. 15:58
 19/21 anonim ***** válasza:
És miért csak olyan opció van, hogy óvoda vagy éjszakai munka? Más állás nincs a településen, ahol dolgozhatsz? Illetve, ha azelőtt váltasz az éjszakais melóra, mielőtt lelépnél, hogy pénzt gyűjthess, akkor apuka miért nem tud vigyázni esténként a gyerekre?
2023. jan. 1. 17:07
 20/21 A kérdező kommentje:

19 Màs olyan munka ami 8-4ig van azzal nem lennék anyagilag elörébb. Ami jobban fizet az meg müszakos munka. A pàrom is dolgozik, de kiszàmíthatatlan a munkarendje mert futàrkodik plusz transzferezik.

Nem ér haza fuvarbòl idöre, nekem meg indulnom kellene valahova....szàmtalanszor volt màr ilyen. Jah csak munkahelyen ezt nem csinàlhatom meg, hogy nem ért haza a pàrom a gyereket meg nem hagyhatom egyedül ezért nem megyek ma.

Szòval nehéz ügy ez így.

2023. jan. 1. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!