Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon kivagyok. Mit tegyek? 19L

Figyelt kérdés

Egy pár hete távkapcsolatban élek(igen tudom, nem hosszú idő, de ez most nem lényeges) és egyre rosszabb, hogy nem tudunk találkozni, mivel én Komárom-Esztergom megyében, ő pedig Bács-Kiskun megyében lakik lent, közel az országhatárhoz.Igaz mindjárt nyár, de én Szeptemberben Szlobákiába megyek egyetemre 3 évre. Azt hittem bírni fogom a távkapcsolatot, viszont egyre nehezebb és a pszichés problémáimra sincs jó hatással. Pedig én szeretem.... Még akkor is, ha nem sok ideje vagyunk együtt. Mit kéne tennem?

A tanácsokat előre is köszönöm!

2023. ápr. 22. 06:41
1 2
 11/12 Senior Séf ***** válasza:
67%
Tinikorban még bocsánatos bűn a távkapcsolat, de felnőtteknek ez qurvára nem való!
2023. ápr. 26. 18:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez nem távkapcsolat, már ne is haragudj.

4 óra alatt ott vagy :D

2023. ápr. 27. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!