Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így élni? Kivagyok

Figyelt kérdés

Nincs ruhaszekreny. Ruhak mindenhol. Mosni nincs kedvem, mert kimosom és kint porosodik minden!

Hütö- egy régi ütött kopott gusztustalan aminek csöpög a fagyasztója.

Ülögarnitura itt volt a lakasban- koszos gusztustalan raulni nincs gyomrom.

Székek- koszos gusztustalanok, ketto osszetorve.

Parom elvan. Neha megszolja hogy rendet rakhatnak

Konyorgom hol???? Hova???

2022. júl. 9. 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Te nem tudsz venni szekrényt?
2022. júl. 9. 11:29
 2/12 A kérdező kommentje:

Közösen kéne megcsinalni. Csomo dolog kéne mint írtam.

Ill. Tanyerokat, poharakat, torolkozok, agynemu stb. Sorolhatnam. Mar en vettem csomo mindent.

Es mindent en se huzhatok egyedul anyagilag.

2022. júl. 9. 11:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Nyilvan. Ha adna annyi penzt, dragam rendezd be ami kell, akkor tudok venni szekrenyt, mindent.
2022. júl. 9. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy egy ilyen emberrel? Hetek óta irogatod ki ezt a kérdést. Hat hagyd már el az isten áldjon meg!
2022. júl. 9. 11:45
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Tényleg így akarsz leélni egy életet? Na, ne már...!
2022. júl. 9. 11:48
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Oda se költöztem volna ilyen körülmények közé

Mikor a ma már férjemmel osszekoltoztunk az ő városában albérletbe, mondtam minimum olyan színvonalon fogunk élni mint amilyen otthon a saját lakásomban volt, vagy nem költözök sehova

2022. júl. 9. 11:49
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Gyűjtesz, aztán elmész a bútorboltba vagy a Lomishoz. Ha kifizeted, oda rakják a holmikat, ahová kéred. Ehhez viszont dolgozni kell, akár maszekolni is... Te mit teszel azért, hogy megvalósuljanak a terveid?
2022. júl. 9. 11:52
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Látod, hogy lehet. Te is így élsz ahelyett, hogy változtatnál.
2022. júl. 9. 11:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a problémád.. még mindig ott élsz, vele. Ezek szerint nagyon jó ez így neked. Ha nem volna, már rég kivágtad volna.
2022. júl. 9. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha elköltöznél akkor is venned kéne egyedül szekrényt, hűtőt, stb.. keress jobban fizető melót.
2022. júl. 9. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!