Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nagyon kivagyok. Mit tegyek? 19L

Figyelt kérdés

Egy pár hete távkapcsolatban élek(igen tudom, nem hosszú idő, de ez most nem lényeges) és egyre rosszabb, hogy nem tudunk találkozni, mivel én Komárom-Esztergom megyében, ő pedig Bács-Kiskun megyében lakik lent, közel az országhatárhoz.Igaz mindjárt nyár, de én Szeptemberben Szlobákiába megyek egyetemre 3 évre. Azt hittem bírni fogom a távkapcsolatot, viszont egyre nehezebb és a pszichés problémáimra sincs jó hatással. Pedig én szeretem.... Még akkor is, ha nem sok ideje vagyunk együtt. Mit kéne tennem?

A tanácsokat előre is köszönöm!

2023. ápr. 22. 06:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Változtassatok a terveiteken, és hangoljátok össze az életeteket. _Ha ehhez az kell, hogy 1 évet halassz, akkor ne félj halasztani. Egy élethosszigtartó kapcsolat többet ér bármelyik iskolánál. Az iskolát lehet egy évvel később is kezdeni,. de ha a párkapcsolatod tönkre megy-az pótólhatatlan, és nem hozható vissza.
2023. ápr. 22. 06:49
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Az egy év halasztás alatt el tudsz menni dolgozni, kicsit megismerni a munka világát..
2023. ápr. 22. 06:49
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

Vagy találtok megoldást, hogy minél előbb együtt tudjatok élni, vagy szakítsatok.

Egy szakítást pár hét alatt kiheversz, de egy távkapcsolatban hosszú évekig lehet szenvedni.

2023. ápr. 22. 06:57
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Pár hete vagytok együtt, ráadásul távkapcsolatban, és ilyesmin szenvedsz? Ne nevettess...ez nem kapcsolat, párszor ha találkozhattatok, lehet, annyit sem, csak levelezgettek, viedóztok. Ez se nem kapcsolat, se nem szerelem, mert nem is ismered a másikat, egy ábrándképet kergetsz. Fókuszálj a jövődre, nyári munkára, és arr,a hogy ha átköltözöl Szlovákiába, teljesen új közegbe, egy hét alatt fog annyi új inger érni, mint előtte egy év alatt, és lesz rá bőven lehetőséged, hogy ténylegesien ismerkedj valakivel, akivel van is jövője a dolognak. Ebbe, amit most csnálsz, kár időt, energiát ölni, mert csak saját magaddal cseszel ki.
2023. ápr. 22. 07:09
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Ennek semmi értelme
2023. ápr. 22. 10:03
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#5 kifejtenéd bővebben?

2023. ápr. 23. 16:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
5 vagyok. Ha nem találkoztok, ráadásul külföldre mész 3 évre, szerinted mi értelme folytatni azt, hogy csak online tartjátok a kapcsolatot? Egymás ideét vesztegetitek és megfosztjátok magatoktól a jobb kapvsolat megtalálásának reményét. Szükség van egymás közelségére, intimitásra. Miért tekintesz erre a kapcsolatra úgy ahogy, mikor külső szemmel csak barátságnak tekinthető az ami köztetek van. Legmélyen belül Te is tudod, hogy igazam van. Hiányolod a másik közelségét.
2023. ápr. 23. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

Szlovákiába egyetemre ????

Mit tudnak ott, amit itt nálunk nem ???

Mer azt, hogy valaki kimegy a Harwardra, az oké.

De Szlovákia szerintem semmiben sem jobb nálunk.

Arról nemis beszélve, hogy meg kell tanulnod addig Szlovákul perfektre.

2023. ápr. 23. 19:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a szlovák határ mellett élve ő már most perfekt szlovákul.

A magyar oktatás helyzetét elnézve azt meg simán el tudom képzelni sajnos, hogy ott jobb a helyzet, és/vagy olcsóbb, és/vagy több az ösztöndíj. Szerintem nem ez itt a legnagyobb probléma. Gondolom, okkal döntött úgy, hogy Szlovákiában tanul tovább.

2023. ápr. 24. 07:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez is igaz, és Szlovákia nem egy ördöngős távolság.

Ez mondjuk elvileg nem lehet egy kapcsolat akadálya.

Még talán jó is, mert ez teszteli a valódi szeretetet és a kirartósságot.

2023. ápr. 24. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!