Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben a nő valamilyen szinten felelőssé tehető az őt ért bántalmazásért?
Összejött egy olyan fiúval akit csúnyának tart, undorodott tőle,úgy érezte szex közben hogy legszívesebben megrúgdosná és elvileg azért jött össze vele mert megmagyarázta magának hogy lelki társak és a srác pedig szerelmes volt belé. Mindeközben aláfeküdt rendszeresen a srácnak és játszotta hogy minden oké miközben undorodott. A srác állítása szerint megcsalás is volt és a csaj szó nélkül hátrált ki végül a kapcsolatból. Ezek miatt a srácnak elborult az agya és bántalmazta a nőt. A srác már a kapcsolat előtt is el volt keseredve a kudarcai miatt.
Nos ebben az esetben nem magának ásta a gödröt a nő?

"Egy nő SOHA NEM hibás
Undorító aldozathibaztatas"
Ma a hírekben csak két gyilkos nő volt, aki férfit ölt....
Persze, csökött feministák szerint akkor is a nő az áldozat....

"Ma a hírekben csak két gyilkos nő volt, aki férfit ölt....
Persze, csökött feministák szerint akkor is a nő az áldozat.."
Az a válasz is le lett pontozva ugyanugy, mint a ti vergődésetek, szóval nem értem mi a problémád.
27
Felüdülés volt olvasni,rég nevettem válaszon ennyire jót :DDD
Úristen képzeld el milyen buta lehet...

Én ebben az egészben azt nem értem, minek jött össze a lány a sráccal?
Megsajnálta? Hogy lehetnének lelkitársak, ha undorodik tőle?
A kérdésedre a válasz, nem felelős a lány a bántalmazásért amúgy.
A bántalmazásért soha nem a bántalmazott fél a felelős.
Lehetett volna neked annyi önbecsülésed, hogy ha mindez kiderül, hogy undorodik tőled, nem is akar igazából veled lenni, akkor elhagyod a pics.ába, vagy normálisan viseled hogy ő szó nélkül elhagyott, és levonod utána a következtetéseket.
Az, hogy ráeröltetted a szexet, meg egyenesen undorító, felfordul a gyomrom, sose tudnék ilyen férfival együtt lenni.
Amúgy itt ebben a kérdésben megvan jelölve az incel szó.
Akkor te incelnek tartod magad?
Azon nem gondolkodtál még, hogy a viselkedésed miatt nem akarnak veled együtt lenni a nők?
Mert ha valakire ráerölteted a szexet, az nemierőszak... Gondolod, hogy ezt egy nő eltudja tűrni? Ez még egy kapcsolatban is bűncselekmény ember...

Magyarul a kisp...csű tketlen majom megerőszakolta a nőjét úgy "emlékbe", de azért a nő tehet róla.
Nálunk is én tehettem róla, mert az amúgy impotens exemnek akkor bezzeg felállt, amikor ellenkeztem, és ezt ki is használta.
A nő helyében azonnal feljelenteném nemi erőszakért, testi bántalmazásért, aztán lássuk, mi lesz.

Egyébként ja, végül "hagyott".
Bocs, amikor a másik legalább 15 kilóval nehezebb és sokkal erősebb, akkor ja "hagyom", hogy megerőszakoljon. Persze, mivel esélyem nincs megvédeni magam ellene.
Szép megfogalmazás, pipa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!