Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben az esetben a nő valamily...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben a nő valamilyen szinten felelőssé tehető az őt ért bántalmazásért?

Figyelt kérdés

Összejött egy olyan fiúval akit csúnyának tart, undorodott tőle,úgy érezte szex közben hogy legszívesebben megrúgdosná és elvileg azért jött össze vele mert megmagyarázta magának hogy lelki társak és a srác pedig szerelmes volt belé. Mindeközben aláfeküdt rendszeresen a srácnak és játszotta hogy minden oké miközben undorodott. A srác állítása szerint megcsalás is volt és a csaj szó nélkül hátrált ki végül a kapcsolatból. Ezek miatt a srácnak elborult az agya és bántalmazta a nőt. A srác már a kapcsolat előtt is el volt keseredve a kudarcai miatt.

Nos ebben az esetben nem magának ásta a gödröt a nő?

2023. ápr. 21. 17:10
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
95%
Semmi nem menti fel a tettei alól a bántalmazó felet.
2023. ápr. 21. 17:52
 22/39 anonim ***** válasza:
96%

"és egy olyan szexuális érintkezés amit a nő nagyon nem akart mert beteg volt alul"

EZt nevezd nyugodtan nemi erőszaknak, mert az a neve. Remélem feljelentte a nő a pasit.

2023. ápr. 21. 17:54
 23/39 anonim ***** válasza:
96%

"szexuális érintkezés amit a nő nagyon nem akart mert beteg volt alul (amit mástól szedett össze vszeg) de végül hagyott, de ő nemi erőszaknak nevezi"

Ezt a lányon kívül a hatályos törvények is nemi erőszaknak nevezik, úgyhogy szerintem vegyél vissza az önérzetedből.

2023. ápr. 21. 17:57
 24/39 anonim ***** válasza:
95%
Remélem én is, hogy feljelentést tett a nő.
2023. ápr. 21. 18:05
 25/39 anonim ***** válasza:
95%

Ez az egyik nemrég feltett incelke kérdés margójára született. Habàr nem tisztem megvédeni idegen embereket, azért bemásolnám a lány válaszát, akiről a kérdező beszél, mert drága kérdezőnknek eléggé sikerült az ő igazát támogató részeket kiemelnie, ami persze nem meglepő egy inceltől.

Mellesleg a húgyuti fertőzés nem nemibetegség, tehát NEM igazolja, hogy félrekacsintott volna a lány, de elhiszem, hogy nehéz a női anatómia, amikor utoljára akkor éreztél vaginát, amikor kijöttél egyből.

Íme, az eredeti kérdést kb 2-3 oldallal visszább megtaláljátok:

Nem tarzottak pisztolyt a fejedhez, hogy vele legyél. Így amit megéltél vele, azért 50%-ban te is hibás vagy. Ugyan úgy azért is, hogy lefeküdtél vele."

Ez teljesen nyilvánvaló, épp ezért tanultam is belőle.

Ugyanakkor fiatal és megvezethető voltam. Pont az olyan veszélyes lelkületű elemek által, mint amilyen te is vagy. Mikor még éjszakákat beszélgettünk át, és azt hittem, hogy csomó szempontból a lelki "ikertestvérem", akkor el volt velem hitetve, higy ribizli, álságos, szemét vagyok, ha ezek tudatában a külseje miatt nem adok esélyt neki.

A másik pedig az, hogy belengette, hogy ő már rengeteg csalódást élt át, hatalmas lelke van, ő örökké tudna teljes szívéből szeretni egyetlen nőt, de ha megint sérül, megint nem jön össze, azt már vszeg nem bírja ki, és távozik az élők sorából. Én pedig ezt annyi idősen elhittem.

"Most jöjjek össze én is egy olyannal, aki nem vonz, s fröcsögjek róla a neten, hogy milyen gusztustalan volt vele a szex? Ez nem egy szép dolog."

De igen, szép dolog, mivel tanulságos és őszinte. Gyakorlatilag jótékonysági intézményként funkcionáltam (részben), és "esélyt adtam" olyannak, aki nem néz ki jól. Csomóan pont ezt várják a nőktől, ezért hisztiznek, ezt akarják. Szóval szép dolog, hogy leírom, hogy tulajdonképpen mit is kértek/kérnek. Ha a nő nem vonzódik a másikhoz, akkor legjobb esetben semleges, de inkább taszító lesz a szexuális érintkezés. Olyan, mintha neked az istenért nem állna fel. Sőt, még rosszabb, mert attól, hogy mi nem izgulunk fel, létrejöhet az aktus, és még fizikailag is fáj, kellemetlen.

Épp ezért alap a vonzalom, meg kéne már érteni.

"Továbba nem épp célszerű úgy megfogalmazni, hogy az ilyen bánásmódot csak az ilyen pasiktól kaphatod meg."

Nem fogalmazok így. A bántalmazó bánásmódot bármilyen külsejű pasitól meg lehet kapni.

Inkább ti szoktatok úgy fogalmazni, mintha a jó bánásmódot, boldog kapcsolatot, szeretetet csak bénább külsejű, nekünk nem tetsző pasiktól kaphatnánk meg, pedig ez sem igaz.

"Mert ha jól megnézed, te is hozzá járultál ahhoz, hogy bántalmazó legyen."

Nem, semmilyen szinten nem járultam hozzá. És itt jön ki, hogy te is mérhetetlenül beteg lehetsz fejben, és semennyire nem vagy rendes.

Nem, azzal, hogy esélyt adtam, mert lelki társnak hittem, valamint nem akartam, hogy öngyilkos legyen (annyi idősen simán elhittem, én lennék érte a felelős, vagyis én lennék az utolsó csepp), nem érdemlem ki a bántalmazást, pláne amiatt sem, hogy nem élveztem a szexet. Szűz voltam, semmi tapasztalatom nem volt, össze-vissza olvasgattam a neten, meg amúgy is keresztény közegben nőttem fel, kérdezgettem már akkor is ezen az oldalon is, szóval azt hittem, hogy ha majd összeszokunk, akkor jobb lesz, meg ha emberként szeretem, akkor egyszer csak elkezdem élvezni az intim érintkezést is vele. De hiába, egyszerűen taszított, és testileg-lelkileg amortizált, de akkor meg azt magyaráztam magamnak, hogy ő élvezi, ő boldog, tehát hagyom. Aki szerint ezért azokat érdemlem, amiket csinált velem, egy ritka undorító emberi lény.

Kezdte azzal, hogy minden erejével a családom, szüleim ellen akart fordítani, aztán a barátnőim ellen is, csak akkor hagyta abba a hisztit, ha rajta kívül mindenkivel vagy veszekedtem (és mondhatta, hogy hagyjam csak, nem normális, itt van nekem ő, meg sem érdemelnek ezek az emberek, csomagoljak is), vagy ha senkivel nem álltam szóba. Folytatta azzal, hogy olyanokat mondott, hogy ő x évig élt nő nélkül, sose hitte, hogy ilyen szép barátnője lehet, de ő annyira szét lett bántva lelkileg, hogy nem tud most mit kezdeni a helyzettel, nyíladozik a férfiassága, megvilágosodott, hogy a nőszerzés nem is akkora misztikum, de sajnos emiatt nagyon szeretne más nőkkel is lenni és felmérni, hogy az új hozzáállásával mire képes, szóval a legjobb az lenne, ha nyitott kapcsolatban lennénk. Természetesen megbántódtam, sírtam, tiltakoztam. Mondjuk 5x hozta fel kb. ezt az egészet, az első 3nál sírt, bocsánatot kért, és azt mondta, nem tudja, mi ütött belé, nagyon nagyon szeret, inkább megöli magát, aztán hirtelen átváltott arra, hogy alantas és önző vagyok, amiért hűséget várok el, és ne aggódjak, másoktól sem kapom meg, csak azok nem lesznek olyan rendesek, mint ő, hogy még őszintén megbeszélik velem, és sírnak is a bűntudattól, hanem majd félremennek a hátam mögött. Ha ezt nem értem meg, akkor hülye liba vagyok, sőt, még nárcisztikus is, mert olyan sokat képzelek magamról, hogy tényleg valaki csak velem dugjon egy életen át.

Ezzel párhuzamosan az is jött, hogy akármilyen témában nem egyezett a véleményem, akkor olyan szintű hisztit csapott, hogy leírni sem lehet. Aztán állandóan sírva kért bocsánatot, könyörgött, és jött, hogy ő megöli magát. A beteg viselkedését rákente a rossz nevelésre és a sz.ar világra, ő rendes, csak "tönkretették".

Még a testemet sem tisztelte, hisztériát csapott az óvszer miatt, és nem értette meg, hogy miért teszem le a fogamzásgátlót, mindenféle önző szemétnek elhordott, vádaskodott, hogy ha helyesebb pasi lenne, akkor a kedvére akarnék tenni, és szedném tovább, szóval igenis jár neki, ő nem fog gumit húzni, neki ez megalázó.

Egyszer meg is erőszakolt. 20x mondtam nemet a szexre, mert beteg voltam, lázas, húgyúti fertőzésem volt, köldöktől lefelé minden iszonyúan fájt, csak magzatpózban szenvedtem. Ő meg mögém jött, könyörgött, lihegett, nyúlkált, mindezt órákon át, végül belém tette a farkát.

Persze ezért is kiröhögést kaptam, hogy miért nem ütöttem meg és jöttem el tőle, ha ennyire nem tetszett és nem akartam. Holott éjszaka volt, kint mínuszok, kb. 5 órán át még nem volt busz/vonat, meg ki a franc gondolná a saját párjáról (aki egészen addig max lelkileg zsarolt, szájkaratézott), hogy egyszer csak akarata ellenére belé teszi. Utána megideologizáltam magamnak, hogy úgyis szexeltünk már 1000x, ez csak egy 1001. alkalom volt, csak jobban fájt a szokottnál. Évek múlva mertem csak elmesélni másoknak, és a nevén a nevezni a dolgot.

A szakítás után folytatódott a pokol: Halálos fenyegetés, undorító üzenetek írogatása (a családom sértegetése + minden legmélyebb lelki dolgommal való visszaélés, mindent ellenem fordított, amit valaha elmeséltem neki), győzködött, hogy nem is önmagam voltam, amikor szakítottam (gaslighting), pszichiátriai problémáim vannak, nem vagyok beszámítható, ő megkeres élőben amikor nem futhatok el, ő intézkedni fog. Aztán néha felhagyott ezekkel, akkor meg zavaros, bőgve írt üzenetekben könyörgött, hogy bocsássak meg, ő megváltozik, próbáljuk meg újra. Ha nem kapott ezekre választ, vagy megkapta azt, hogy szó sem lehet róla, akkor megint jött az alázás, fenyegetés. Ha letiltottam, akkor mindenféle újabb profilokról.

Közös ismerősöknek komplexen kidolgozott hazugságokat adott elő, olyanokat, hogy semmi előjele nem volt a szakításnak, ő a tenyerén hordozott, én pedig leléptem magyarázat nélkül, sőt, azt is mondta, hogy lebuktam olyannal, hogy csaltam, a szakítás után pedig megkattantam, és lefeküdtem 1 hónap alatt 10 pasival.

Na mindegy, holnap reggelig sorolhatnám a beteg dolgait. De nyilvánvalóan megérdemeltem, és szegényke azért lett ilyen, mert azoknak a rohadt, szemét, média által befolyásolt nőknek nem tetszik és nem kap szeretetet anyucikán kívül mástól ebben a mocsok, felszínes világban. Pedig aaaannnnnyira jó ember. Csak a külvilág tette ilyenné!

2023. ápr. 21. 18:29
 26/39 Sunshinedoll ***** válasza:
96%
Komolyan, ti minden indokot kitaláltok már arra, csak hogy nőt bántalmazhassatok lol....
2023. ápr. 21. 19:20
 27/39 anonim ***** válasza:
0%

"megmagyarázta magának hogy lelki társak"

Esotericmaxx-olt a kollega? 🤭

Viszont a vegere elkapta a hiszti. Elfogyott a csi?

38F incel

2023. ápr. 21. 19:24
 28/39 anonim ***** válasza:
95%
Hiába írsz E/3-ban, öcsém! Mindenki levette, hogy a te undorító, mocskos, szégyenteljes sztorid volt. Mentegesd csak magad, itt nem fog megerősíteni az igazadban egyetlen ép lelkű ember sem. Marhára bújj el valahová, nem csoda, ha a nők menekülnek a fajtádtól!
2023. ápr. 21. 19:26
 29/39 anonim ***** válasza:
93%

#26 Sunshinedoll, mindent IS arra használnak ezek a férgek, hogy a bántalmazásról álmodozzanak. Feminizmus? Első gondolatuk: höhö, akkor megverhetem ahogy egy férfit?

💩

2023. ápr. 21. 19:41
 30/39 anonim ***** válasza:
12%
Leírásod alapján, mindkettőnek gödröt kéne ásni. Szánalom.
2023. ápr. 21. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!