Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Probléma egy menstruáció miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma egy menstruáció miatt?

Figyelt kérdés

A barátommal hétvégente szoktunk tudni találkozni, van amikor 2 is előfordul de kevesebbszer.

Holnap indulnék hozzá, mondom hogy reggel megjött. Erre egyből a csalódott hang, meg ah éhes marad (???). De ne aggódjak akkor elleszünk így. Elköszöntem és leraktam a telefont. 29 éves vagyok de soha nem éreztem ilyen szégyennek hogy megjött, baromira nincs is kedvem elindulni. 1 éve vagyunk együtt, és máskor is piszmogott ilyenkor, csak nem ennyire,meg tudtuk oldani úgy is.

2023. ápr. 20. 18:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
92%

Csak te főzöl hülyeségeket. Ez akármilyen időpontban vagy helyzetben rossz reakció.

Ha megírnám a páromnak, hogy megjött, megkérdezné, hogy minden rendben-e és hozzon-e valamit hazafele. Nem behisztizne, hogy nem lehet engem használgatni.

2023. ápr. 20. 19:10
 22/29 Ghgj ***** válasza:
8%
#22: 😴
2023. ápr. 20. 19:18
 23/29 anonim ***** válasza:
92%
23 Hiaba vagsz alvo fejeket, az en parom is igy szokott reagalni. :D Altalaban hoz valami nasit, akkor is, ha nem kerem meg ra kulon. Es nem megjegyzeseket tesz a dologra.
2023. ápr. 20. 19:21
 24/29 Ghgj ***** válasza:
2%
#23: 👏
2023. ápr. 20. 19:22
 25/29 anonim ***** válasza:
77%

Eleve az egy elfuserált kapcsolat (kivéve, ha távkapcsolat), ahol 1 év után még mindig csak heti 1 találkozás van.

Egy ilyen ócska kapcsolatban pedig kb. ezt kapja mindegyik fél.

Hogy minek húzzák egymás idejét, azt nem értem. Ebből így semmi sem lesz, csak eltelik a fiatalságuk.

2023. ápr. 20. 19:24
 26/29 anonim ***** válasza:
88%
Bunko. Mi van akkor, ha nem jott meg, csak nincs kedved szexhez?
2023. ápr. 20. 19:31
 27/29 anonim ***** válasza:
89%

Annyira viccesek az ilyen pasik... Akkor mekkora hisztit csapna, ha egyszer azt mondanád, hogy nem jött meg?

Márpedig felnőtt életünk kb ötödében menstruálunk, és senki se picsog emiatt annyit, mint az ilyen pasik.

Az a kérdés, hogy kell ez neked? Gondolom, nem most jött meg először hétvégén, mikor találkoztok. Lesz is még ilyen párszor.

Ha meg nincs kedved ezek után odautazni, akkor ne is menj! Minek? Maximum jól összevesztek, aztán meg persze, hogy te vagy a hisztis, hiszen megjött. Írd meg neki, hogy inkább ezt most kihagyod, neked így nincs kedved most találkozni. A reakciója is árulkodó lesz.

2023. ápr. 20. 20:37
 28/29 anonim ***** válasza:
0%

Lehet eddig úgy tekintett rád, mint akivel lehet nyíltan és picit bunkóbban is beszélni a szexről.

Attól hogy most eleresztett egy ilyen, nem hiszem hogy szakítani kéne. Viszont. Kérlek ülj le vele, és beszéljetek erről. Mond meg neki hogy ez rosszul esik neked. Legyen körültekintőbb veled, mert ez fáj így neked.

Ha ez rendszeres, az már más tészta. Gondolkozz azért el hogy ha mindig ilyen, akkor kell e neked ő?

2023. ápr. 21. 07:21
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekem van önbecsülésem, így kirúgnám páros lábbal, de ez én vagyok.
2023. ápr. 27. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!