Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma egy menstruáció miatt?
A barátommal hétvégente szoktunk tudni találkozni, van amikor 2 is előfordul de kevesebbszer.
Holnap indulnék hozzá, mondom hogy reggel megjött. Erre egyből a csalódott hang, meg ah éhes marad (???). De ne aggódjak akkor elleszünk így. Elköszöntem és leraktam a telefont. 29 éves vagyok de soha nem éreztem ilyen szégyennek hogy megjött, baromira nincs is kedvem elindulni. 1 éve vagyunk együtt, és máskor is piszmogott ilyenkor, csak nem ennyire,meg tudtuk oldani úgy is.
"Miért mit kellett volna mondania? Azt, hogy "Nem tudom beléd verni a farkamat!" ?"
Meg kellett volna sértődnie, hogy egy állatnak nézi, akinek ezt külön mondani kell, mert más időtöltést nem ismer.
Na de itt is kijön az, hogy kb. beleképzelés kérdése a dolog, mert a kérdés nem konkrét.
Nyilván más, ha csak a reggeli beszélgetés közben megemlíti, h megjött, és erre kapja azt válaszul, hogy "Ja, akkor éhes maradok? Mindegy, gyere", meg az, hogy "11-kor indulok, de amúgy megjött", és erre válaszul a fentiek. Ezt meg nem tudjuk.
13
Te meg honnan szedsz ilyeneket, de komolyan?
Hétközben dolgozunk, én még tanulok is, ami után összeköltözést terveztünk.
Persze hogy említettem hogy megjött, mivel fürdőbe akart volna menni. Ahogy ezt mondtam, mint egy flegma hisztis hülyegyerek, úgy válaszolt, és még ő volt megsértődve. Ezen akadtam fent, és tettem le a telefont inkább, mert teljesen azt éreztem hogy csak a szexet várja.
Sose voltam meg ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!