Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Probléma egy menstruáció miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma egy menstruáció miatt?

Figyelt kérdés

A barátommal hétvégente szoktunk tudni találkozni, van amikor 2 is előfordul de kevesebbszer.

Holnap indulnék hozzá, mondom hogy reggel megjött. Erre egyből a csalódott hang, meg ah éhes marad (???). De ne aggódjak akkor elleszünk így. Elköszöntem és leraktam a telefont. 29 éves vagyok de soha nem éreztem ilyen szégyennek hogy megjött, baromira nincs is kedvem elindulni. 1 éve vagyunk együtt, és máskor is piszmogott ilyenkor, csak nem ennyire,meg tudtuk oldani úgy is.

2023. ápr. 20. 18:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%

"Miért mit kellett volna mondania? Azt, hogy "Nem tudom beléd verni a farkamat!" ?"

Meg kellett volna sértődnie, hogy egy állatnak nézi, akinek ezt külön mondani kell, mert más időtöltést nem ismer.

2023. ápr. 20. 18:46
 12/29 Ghgj ***** válasza:
13%
Az fel sem merül bennetek agytrösztök, hogy a kérdező mégis minek közölte, hogy menstruál? Ő állítja be a találkozóikat szex alkalmaknak, aztán kiborul, ha igazolást nyer a sejtése, amit ő magyaráz bele.
2023. ápr. 20. 18:49
 13/29 Ghgj ***** válasza:
10%
Most ha én férfi vagyok (nem vagyok am az) és beszélek a párommal arról, hogy jön a hétvégén, és közli, hogy megjött, akkor mi a bánatot kellene mondanom? Hát szívás, mert kívánlak, de kit érdekel, elleszünk.
2023. ápr. 20. 18:51
 14/29 anonim ***** válasza:
81%
Miért ne mondaná el? A párja. Nekem a tesóm is elmondja.
2023. ápr. 20. 18:57
 15/29 Ghgj ***** válasza:
22%

Na de itt is kijön az, hogy kb. beleképzelés kérdése a dolog, mert a kérdés nem konkrét.

Nyilván más, ha csak a reggeli beszélgetés közben megemlíti, h megjött, és erre kapja azt válaszul, hogy "Ja, akkor éhes maradok? Mindegy, gyere", meg az, hogy "11-kor indulok, de amúgy megjött", és erre válaszul a fentiek. Ezt meg nem tudjuk.

2023. ápr. 20. 19:00
 16/29 A kérdező kommentje:

13

Te meg honnan szedsz ilyeneket, de komolyan?

Hétközben dolgozunk, én még tanulok is, ami után összeköltözést terveztünk.

Persze hogy említettem hogy megjött, mivel fürdőbe akart volna menni. Ahogy ezt mondtam, mint egy flegma hisztis hülyegyerek, úgy válaszolt, és még ő volt megsértődve. Ezen akadtam fent, és tettem le a telefont inkább, mert teljesen azt éreztem hogy csak a szexet várja.

Sose voltam meg ilyen helyzetben.

2023. ápr. 20. 19:02
 17/29 anonim ***** válasza:
58%
Teljesen mindegy, hogy ez mikor hangzott el.
2023. ápr. 20. 19:02
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem csak érezted, hogy a szexet várja, hanem azt is várta.
2023. ápr. 20. 19:04
 19/29 Ghgj ***** válasza:
37%
"Persze hogy említettem hogy megjött, mivel fürdőbe akart volna menni." Azt azért vágod ugye, hogy neked ez persze, mivel te a te fejedben vagy, mi meg annyiból főzünk, amit leírsz?
2023. ápr. 20. 19:04
 20/29 anonim ***** válasza:
87%
Hát ez nekem se tetszene a te helyedben. Nem is mennék, nem lenne kedvem így.
2023. ápr. 20. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!