Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Probléma egy menstruáció miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma egy menstruáció miatt?

Figyelt kérdés

A barátommal hétvégente szoktunk tudni találkozni, van amikor 2 is előfordul de kevesebbszer.

Holnap indulnék hozzá, mondom hogy reggel megjött. Erre egyből a csalódott hang, meg ah éhes marad (???). De ne aggódjak akkor elleszünk így. Elköszöntem és leraktam a telefont. 29 éves vagyok de soha nem éreztem ilyen szégyennek hogy megjött, baromira nincs is kedvem elindulni. 1 éve vagyunk együtt, és máskor is piszmogott ilyenkor, csak nem ennyire,meg tudtuk oldani úgy is.

2023. ápr. 20. 18:06
1 2 3
 1/29 Ghgj ***** válasza:
6%
Hol itt a probléma?
2023. ápr. 20. 18:12
 2/29 anonim ***** válasza:
5%
Feltételezem nem szoktatok menzesz alatt behatolással szexelni, így a mostani hétvége meghiúsulni látszik.
2023. ápr. 20. 18:13
 3/29 anonim ***** válasza:
24%
Úgyis mész hozzá. Akkor nem mindegy, hogy tapló?
2023. ápr. 20. 18:24
 4/29 Ghgj ***** válasza:
4%
De ezen mi a tapló, könyörgöm? Kifejezte, hogy vágyik rá és slussz.
2023. ápr. 20. 18:25
 5/29 anonim ***** válasza:
97%
Tapló módon. Éhes marad? Ez tiszta hányadék.
2023. ápr. 20. 18:27
 6/29 Ghgj ***** válasza:
3%
Ja, te ilyen szalvétás csaj vagy. :D Jóvan.
2023. ápr. 20. 18:28
 7/29 anonim ***** válasza:
96%
Nem, én ilyen van önbecsülésem csaj vagyok.
2023. ápr. 20. 18:33
 8/29 anonim ***** válasza:
96%
Bunko volt, en nem mennek hozza, de elkepzelheto, hogy a tovabbiakban sem.
2023. ápr. 20. 18:35
 9/29 anonim ***** válasza:
89%

1. Nem értem mit érzed szégyennek, hogy megjött egy férfi miatt. Mintha nem természetes folyamat lenne, hogy nő vagy és menstruálsz. Komolyan mondom, hogy egy pasi elszólása miatt szégyennek megélni a női testet és annak folyamatait...

2. Miért nem állsz ki magadért? Nyugodtan mondhattad volna, hogy igen drágám, éhes maradsz, helyette inkább tanusíthatsz nekem figyelmet és kedvességet amikor görcsölök/hormonális folyamatok és változások zajlanak bennem.

Túl fogja tenni magát azon, hogy éhes marad, én nem értem ezt az egész problémakört. Bár nekem tiszta olyan a leírásból, hogy nem ez a legfőbb gond és szerintem számos más területen tud téged manipulálni/elbizonytalanítani.

2023. ápr. 20. 18:36
 10/29 anonim ***** válasza:
96%

Nekem sem esne jól, hogy leredukálta a látogatásomat egy házhoz jövő d.gásra, és nagyon kedves tőle, hogy ennek ellenére nem baj, "majd elleszünk így". Jó, hogy nem azt mondta, hogy akkor el se gyere!

A másik meg: "gyütt" vagy valakivel egy éve, de csak hétvégente találoztok? Az ilyen kapcsolatnak mi értelme, pláne, ha "pöszmög" azon, hogy neked épp akkor megvan.

2023. ápr. 20. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!