Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma egy menstruáció miatt?
A barátommal hétvégente szoktunk tudni találkozni, van amikor 2 is előfordul de kevesebbszer.
Holnap indulnék hozzá, mondom hogy reggel megjött. Erre egyből a csalódott hang, meg ah éhes marad (???). De ne aggódjak akkor elleszünk így. Elköszöntem és leraktam a telefont. 29 éves vagyok de soha nem éreztem ilyen szégyennek hogy megjött, baromira nincs is kedvem elindulni. 1 éve vagyunk együtt, és máskor is piszmogott ilyenkor, csak nem ennyire,meg tudtuk oldani úgy is.
1. Nem értem mit érzed szégyennek, hogy megjött egy férfi miatt. Mintha nem természetes folyamat lenne, hogy nő vagy és menstruálsz. Komolyan mondom, hogy egy pasi elszólása miatt szégyennek megélni a női testet és annak folyamatait...
2. Miért nem állsz ki magadért? Nyugodtan mondhattad volna, hogy igen drágám, éhes maradsz, helyette inkább tanusíthatsz nekem figyelmet és kedvességet amikor görcsölök/hormonális folyamatok és változások zajlanak bennem.
Túl fogja tenni magát azon, hogy éhes marad, én nem értem ezt az egész problémakört. Bár nekem tiszta olyan a leírásból, hogy nem ez a legfőbb gond és szerintem számos más területen tud téged manipulálni/elbizonytalanítani.
Nekem sem esne jól, hogy leredukálta a látogatásomat egy házhoz jövő d.gásra, és nagyon kedves tőle, hogy ennek ellenére nem baj, "majd elleszünk így". Jó, hogy nem azt mondta, hogy akkor el se gyere!
A másik meg: "gyütt" vagy valakivel egy éve, de csak hétvégente találoztok? Az ilyen kapcsolatnak mi értelme, pláne, ha "pöszmög" azon, hogy neked épp akkor megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!