Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tűrnétek el a pasitoknak, ha dúsgazdag lenne és meg is adna belőle minden jót nektek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rá, azért kérdezem. Csakis őszinte válaszokra vagyok kíváncsi, nem a süketelésre! Senkit nem fogok elítélni,rosszat mondani rá, akármit is válaszoljon, ezt megígérem!2010. okt. 8. 22:20
11/28 anonim válasza:
:D Bármilyen ellenszolgáltatás belefér részemről.Én olyan vagyok ,mint a lányok nagy része ,csak pasiban.Amúgy jó megjelenésű vagyok,meg tudnál velem jelenni Egyiptomban is akár:)))
12/28 anonim válasza:
:) Rendben, tárgyalhatunk, bár mondjuk nem hiszem, hogy túl nagy elvárások lennének a Királyok Völgyében fekvő múmiák részéről a kinézeted illetően :) Tehát ha mondjuk hiányzik a fél arcod, az nem baj, ott fel se tűnik :D
25/L
13/28 anonim válasza:
Ha gondolod lehetek múmia is akár:)Csak vigyél magaddal Egyiptomba!Látod ilyen világot élünk,pénzért bármit:))
14/28 anonim válasza:
23:22-es vok megint.Csak h a kérdezőnek is mondjak vmit ,szerintem a lányok java bármit megtesz pénzért manapság és sokmindent tolerálnak.Pénz beszél kutya ugat...
15/28 anonim válasza:
Na ja, pénzért bármit... én pénzért akár még dolgozni is elmegyek, ami azért perverzebb, mint szétveretni és múmiává tömködni magad :)
16/28 anonim válasza:
Tök ugyanazt tűrném el, mint egy nem gazdagtól.
Miért? Mert szerelemről beszélek.
Miért beszélek arról? Mert szerelem nélkül nem maradok egy kapcsolatban.
20/L
17/28 anonim válasza:
23:22-es vok.Utsónak írom,te vagy nagyon gazdag vagy,vagy mesevilágban élsz:)
18/28 anonim válasza:
Mesevilágban, talán. Nem tudom.
Csak nehezen képzelem el, hogy egy hülye bundáért egy olyan férfival legyek, aki nem vesz komolyan, és csak arra kellek neki.
Ha szerelmes lennék, akkor pedig nem tudnám elviselni, hogy nem szeret, vagy esetleg mellettem még 5 csajt akar tartani magának.
19/28 A kérdező kommentje:
Sok nő tényleg mindent eltűr. Azért szerintem valahol határt kellene szabniuk ennek, mert lehet, hogy esetleg keres annyit, amivel már biztosítja a jövőjét, de egy lelki roncs lesz belőle. Hallottam olyan pesti nőről, akinek havi egymilliót biztosít a pasas, de ha olyanja van éppen, akkor üti-veri, megalázza mások előtt és a nő mindezt zokszó nélkül eltűri. Azért ezt már talán nem kéne. Persze, nem én vagyok a helyében.
2010. okt. 8. 23:42
20/28 anonim válasza:
Akkor te a nők 1%-át képviseled,akik szimplán rendesek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!