Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tűrnétek el a pasitoknak, ha dúsgazdag lenne és meg is adna belőle minden jót nektek?
23.41 tudod, amit írtam az elején! Remélem, tényleg igazat mondassz, mert az valóban kiváló dolog lenne. Nekem felesleges hazudni, úgysem tudom ellebőrizni, tehát, ha lódítassz, legfeljebb magadat csapod be.
Legyen úgy, ahogyan mondtad!
Ugyan minek hazudnék? :) Semmi értelme nem lenne.
Egyszerűen szeretek szeretni. Adni, gondoskodni, simogatni a párom hátát amíg el nem alszik, titkos üzeneteket hagyni neki, csokit vinni a munkahelyére, meghallgatni a gondjait, és kielégíteni a vágyait.
Nem cserélném el ezt soha, semmi pénzre. Egyetlen csizma, vagy kabát sem ér annyit, mint a szerelem és a szeretet.
Ha dús gazdag, és nem szeretem, akkor simán benne lennék egy nyitott kapcsolatban. Ott húznék határt hogy ezeket a másod kapcsolatokat úgy éljük meg hogy ne legyen kínos mások előtt ( család, presztízs körülmények stb. )+ a fizikai bántalmazást nem tűrném el.
...és ha már olyan dús gazdag hogy bármikor leléphetne mondjuk karibi szigetekre bulizni, akkor azért már küldjön egy smst ( azért még is csak aggódnék azért akivel összetűztem a bajszom alapon ).
22/L
Sok mindent,legalábbis én ezt látom a nőismerősökön.
Most megy itt duma, h jaj semmit meg szerelem nélkül el se tudnám képzelni h bla bla bla.
Persze...:D
23:59!
Ugyanez vagyok, mint te. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!