Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a magyarázat ilyesmire?
A problémám eléggé személyes. Sajnos nem tudok kit megkérdezni, ezért írom ki itt a kérdést. Hátha kapok hasznos véleményt, főleg férfiaktól. Tehát férjemmel az utóbbi időben egyre többet vitatkoztunk a szex mennyiségén. Nem is vita ez, hanem részéről sértődés. Mert ő akarja sokkal többször. Én meg sajnos az idézőjelben vett kényszerűség miatt egyre kevesebbszer voltam vele. Akkor is csak amiatt hogy legalább egy kis időre nyugodjon meg, szóljon hozzám.
Rövidre fogom. Elegem lett hogy a velem való törődést, kedvességet a szextől teszi függővé, visszaköltöztem szüleimhez egy időre.
Valamelyik nap átmentem hozzá egy-két ruhámért, és mit találok, olyan férfierő növelő gyógyszert. Hát megállt az eszem. Azon már nem is csodálkozok hogy kerített magának valakit, kérdésem nem ez.
Hanem az, ha olyan szexcentrikusnak érzi magát, akkor miért van szüksége ilyen gyógyszerre?
Plusz mi a véleményetek, lehetséges hogy a sértődései miatt távolodtam el a szexualitástól? 49/nő vagyok.
Ő se tudja hogy egy nővel kedvesnek kell lenni napkozben mindig es akkor jolesik neki a szex es nem kényszermunka a pasin.
A potencianövelő miatt valszeg attol fél hogy impotens lesz és pánikszeruen akarja a szexet amig megy. Dolgozzon rajta a halál hogy felálljon neki
Menjen is az ilyen
Na jó de ha régebben is szedte, akkor pont magának csinált rosszat, hiszen az állandó szexuális késztetésétől ment tönkre a kapcsolatunk. Szépen is élhettünk volna. Mire volt ez jó, amikor tudta hogy nekem elég jóval kevesebbszer.
Ha pedig nem szedte és anélkül is akarta minden nap, akkor most minek szedi?
Bocsánat ha érthetetlennek tűnök, szeretném megérteni férjem cselekedetének mi az oka.
Ettől függ az önbecsülése, sőt a házasságotok minőségét is ezen méri, hogy hányszor szexeltek. Mivel alapból neki se menne ilyen sokszor, ezért kell a potencianövelő, hogy tudjon teljesíteni. Ez valami beakadás lehet nála, hogy csak akkor férfi, ha naponta megdönti az asszonyt, vagy baráti társaságban ez az elfogadott, ezt nem tudhatjuk.
Próbáltál vele erről őszintén beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!