Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek a magyarázata?
Figyelt kérdés
Adott egy párkapcsolat 4 éve élünk együtt és 40 felett vagyunk. A kapcsolat az elején nagyon döcögősen indult, amikor férfiként kezdeményeztem elzavart azzal a szöveggel hogy kapcsolatban él(nem volt igaz), aztán úgy 1 évvel később ő jött oda hozzám, hogy mit szólnék ahhoz ha kipróbálnának együtt. A kapcsolatunk kifejezetten jól indult, 3 hónapon belül össze is költöztünk. Az első probléma a munkámból adódott, sokat voltam távol, ezen változtattam miatta és ezt értékelte is. A pandémia alatt végig otthonról dolgoztunk, nem voltak veszekedések, keveset jártunk el szórakozni. Mostanában azt vettem észre, hogy programokat szervez a barátnőkkel aminek én nagyon örülök, legalább nem nekem kell ezzel kizárólag foglalkoznom és tudok a munkámra koncentrálni ami elég sok időmet leköti. A probléma az, hogy néha barátságos és tökéletes partner számomra, néha meg olyan mint aki csak érdekből van velem, beszólogat, megjegyzéseket tesz, egyszerűen nem tudom hova tenni a viselkedését. Tegnap felemeltem a szavam amikor azt mondtam rám hogy úgy nézek ki mint egy csöves, a ház előtt dolgoztam az utcán, a térköveket tisztítottam. Mondtam neki, hogy ez rosszul esik nekem, ne csinálja ezt velem. Majd miután végeztem és bejöttem fürödni, akkor meg szexelni akart, mondanom sem kell, hogy semmi kedvem nem volt hozzá. ez valami féle teszt? Esetleg provokálni akar engem? Olyan mintha bipoláris személyisége lenne, de ez korábban nem volt jellemző.2022. ápr. 19. 08:43
1/1 anonim válasza:
Igen, mentálisan sérült, ez biztos. Ha férfi lennék, menekülnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!