Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó párkapcsolat is jár fájdalommal?
3 éve együtt...volt 1-2 nehézseg amit átvészeltünk de ez inkább megerősítette a kapcsokatunkat.
Fájdalom nincs. Sosem éreztem hogy küzdelem árán jo a kapcsolatunk...
Nem múlik el a szerelem, maximum a fellángolás, de akkor a kapcsolat maga is véget er általában.
Szerintem egy jó kapcsolatban alapvetően nem kell küzdeni a másikért, vagy nem egymással kell küzdeni, hanem minden mással együtt.
Én is a négyessel értek egyet.
A szerelem nem fáj és nem múlik el. Én is azt hittem, amíg meg nem ismertem (most már) a férjem. Minden egyes nappal egyre jobban szeretjük egymást és tudom, hogy együtt mindent megoldunk. Nézeteltérések vannak, de ezt őszinte kommunikációval képesek vagyunk jelezni a másik felé. Nálunk a nehezebb időszakok inkább még jobban összehoztak minket.
Milyen alkalmakkor jön elő benned ez a rossz érzés a férjeddel kapcsolatban?
7 év és egy gyerek után azt mondom vannak "ajtócsapkodós" napok, összezörrenések, ami néha igenis tud fájni. De alapjaiban véve a szerelem nem múlik el, sőt... ahogy egyre több dolgot élünk meg együtt és vészelünk át, úgy érzem egyre erősebbnek kettőnk szövetségét.
Szóval lehetnek mélypontok és vannak is a legtöbb helyen. De ha te konstans küzdelemnek éled meg, az nem jó. Amikor az ember azt érzi, hogy már megerőszakolja magát, nincs a helyén egyszerűen, mindig ott van az érzés, hogy ez nem jó, akkor be kell fejezni. Nincs értelme így leélni egy életet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!