Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesél nekem a napjáról és nem tudok rá figyelni. Baj ?
Dolgozom. Gondolkodom egy projecten ezer változó adatok műszaki rajzok. Csong a telefon.
"Szia talalakoztam klarival kepzeld el a kávézóban sokat kellett várni majd Klári olyan szrkevero, edittel arról beszéltek hogy........" Próbálok figyelni előttem egy halom dokumentum és nem értem ki a Klári.
Azt leteszem eltelik 1.5 óra csong a telefon.
"Elmentem a kínai boltba drága ott a kávé de vettem 20e ft-al drágábban mint máshol ha már odamentem , de már nem olyan jó, na mindegy képzeld el egy autós bemutatott nekem ahelyett hogy elsőbbséget adna pedig én vagyok a nő ........"
Próbálok ra figyelni de dolgozom, a hatezredik excel képletet írom , zsong a fejem O meg mondja.
A végén tényleg nem tudom hogy mit mondott, nem is értem. Naponta 4-6 ilyen hívásom jön, és sajnos néha kiderül nem emlékszem pontosan a nevekre és történetekre. Hogyan lehet ezeket megjegyezni ?
A gyerekek imádnak téged. Arról, hogy te szintén imádod-e őket, illetve az anyukájukat, még nem tudunk semmit.
A gyerekekre hivatkozol, hogy emiatt nem opció a párodat lecserélni. Ha már nem lesznek kicsik a gyerekek, elhagynád? Vagy nem, mert ő annyira jó a fölösleges beszéd kivételével, hogy dehogyis? Írj róla egy csomó jóságot, mik a szeretnivaló tulajdonságai?
Nem szokott rád figyelni. De hiszen te se rá. A te okaidat ismerjük, nem érdekel a Klári, a terjengősség miatt követni se tudod, meg dolgoznod kellene, oké. Az ő oka mi, hogy nem figyel rád? Nem érdekled?
Igen, a gyerekeket imádom. 14 éve vagyunk együtt nincs szerelem a feleségemmel , ha nem lennenek a gyerekek kicsik lehet hogy már elvaltam volna.
De miért írjak josagot, kíváncsi voltam, kinél hogy van, mert ahol ilyet látok és rendezve van az sok esetben nem megbeszélés hanem megparancsolas alapú ami nekem nem tetszik. Minrt írtam meg tudom oldani csak így nem akarom.
Különben ha nagyon el akarunk térni a témátol és elemezni akarjuk a személyiségét mióta megszülettek a gyerekek 9 éve, mindenkivel összeveszett egy barátja sincs, ha a barátaimmal és családjukkal találkozik kritizál mindenkit és a végén sertodesek vannak, es szereti ha neki van igaza mindig bármi áron. Feltehetoleg ez okozza azt, hogy nem érdekli a kérésem, mert akkor nem úgy van ahogy O akarja.
Nincs szerelem vele, írod. Meg hogy miért írjál jóságot. Azért gondoltam, hogy fel tudsz sorolni egy csomó jótulajdonságot, amik miatt megéri vele maradni. Azt leírtad, hogy mit nem szeretsz benne. De ha egy emberben semmi szerethető nincs, akkor nem maradnál vele. Biztos hogy van egy csomó minden, ami számodra szerethető benne. Nincs szerelem (már). Amikor megismerted, csak volt...gondolom. Akkor mi miatt lettél bele szerelmes?
Szívesen elemzem veled továbbra is a feleséged személyiségét, igen. Ha az övét nincs kedved, akkor a tiéd. Értem, hogy nem ezért írtad ki a kérdést, hanem azért, hogy baj-e, ha nem tudsz rá figyelni, meg hogy lehet megjegyezni a sztorikat, amiket mesél. Ezekre a kérdéseidre ha jól látom, nem érkezett érdemi válasz.
Szerintem nyugodtan halkítsd le a telefonod, ha nincs annyi IQ-ja, hogy felfogja magától, hogy koncentrálnod kell, s zavar a hülyeségeivel, ráadást többször is egy nap.
Ha nagy a baj, úgyis többször fog egymás után hívogatni, meg üzenetet is hagyni, de nyilván ha elér sem fogsz tudni rögtön ott teremni, arra ott a 112.
A helyedbe meg direkt sem próbálnék meg emlékezni rá, hogy mit beszélt, talán-talán akkor kapcsol, hogy feleslegesen jártatja a száját.
Mi csak akkor hívjuk egymást napközben, ha valami extra sürgős dolog van, ami nem ér rá estig. Viszont fel is vesszük egymásnak a telefont, pont emiatt. A helyedben nem kiabálnék, hanem mikor hív, megmondanám, ok, bocsi de mennem kell, majd este megbeszéljük. Vagy leteszem, mert valaki hív a másikon, bocsi, majd megbeszéljük...stbstb És abban a pillanatban ki is nyomnám a telót. Gondolom csak felfogná előbb-utóbb, hogy ne hívogasson hülyeségekkel egész nap.
Meg találnia kéne valami normális elfoglaltságot a vásárolgatáson kívül...
Ok, a lehalkitas se biztos hogy a legjobb, mert tenyleg történhet akármi. Felveszed, es ha megint csak üres locsogas, akkor megmondod hogy "erre most nincs időm, leteszem, szia" és leteszed. Utána lehalkithatod.
Én nő vagyok, de az ilyentől a falra tudok mászni. A barátnőimmel se beszéltünk sose ilyen semmiségekről.
Ok, de ha nem húzod meg a határaidat-ami bizony konfliktussal fog járni- akkor nem nagyon van mit tenni. Letenni nem akarod, de beszélni se akarsz vele. Akkor szerinted mi lehetne a megoldás?
Még azt tudom elképzelni, hogy felveszed a telefont és lerakod magad mellé, ő meg beszéljen. Néha beszólsz egy aha-t. Bár szerintem munka mellett ez sem normális, főleg, hogy gondolkodnod kéne éppen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!