Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesél nekem a napjáról és nem tudok rá figyelni. Baj ?
Dolgozom. Gondolkodom egy projecten ezer változó adatok műszaki rajzok. Csong a telefon.
"Szia talalakoztam klarival kepzeld el a kávézóban sokat kellett várni majd Klári olyan szrkevero, edittel arról beszéltek hogy........" Próbálok figyelni előttem egy halom dokumentum és nem értem ki a Klári.
Azt leteszem eltelik 1.5 óra csong a telefon.
"Elmentem a kínai boltba drága ott a kávé de vettem 20e ft-al drágábban mint máshol ha már odamentem , de már nem olyan jó, na mindegy képzeld el egy autós bemutatott nekem ahelyett hogy elsőbbséget adna pedig én vagyok a nő ........"
Próbálok ra figyelni de dolgozom, a hatezredik excel képletet írom , zsong a fejem O meg mondja.
A végén tényleg nem tudom hogy mit mondott, nem is értem. Naponta 4-6 ilyen hívásom jön, és sajnos néha kiderül nem emlékszem pontosan a nevekre és történetekre. Hogyan lehet ezeket megjegyezni ?
Így sehogy. Először csináld meg a dolgod, koncentrálj arra, fejezd be, amit elkezdtél, aztán tedd le a munkát aznapra. Mondd meg neki, hogy most nem érsz rá, mert dolgozol, de este megbeszélitek. Utána viszont tartsd is be, amit ígértél, legyél jelen a kapcsolatodban.
Szét kell választani a kettőt, különben egyik sem lesz tökéletes. Se a munkád, se a kapcsolatod.
Nő vagyok, de ilyet sose csinálnék, nem is csináltam. Egy baratom volt ilyen, megis mondtam neki hogynem kell sz@rért hivnod, majd este elmondod. Megsértődött, de elfogadta.
Mondd meg te is nyugodtan, ez meg hogy a munkad rovasara is megy, így főleg jogos ha szólsz. Ha nem tetszik neki, igy járt.
Már a telefon lehalkitasig is eljutottam de ott az a gond ha valami baj van nem veszem fel a telefont mert nem veszem észre.ha felveszem akkor meg ha szólok hogy most ne mert dolgozom akkor nem figyelek rá.
Sehogy se jó ez. Igazából pár napja van a telefon visszahangositva, mert már mindenki panaszkodott hogy nem vagyok elérheto .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!