Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gyakori a válás?

A nagymamám (80) 2x vált el és a papámat is el akarta hagyni anno.
Anyám (54) is 2x vált el igaz ő 2 házasodott a mostani férjével.
Tesóm szintén elvált (36n) 1x 2 gyerekkel, mondta azt, hogy elég.
Nálunk mindig a nők mondják, hogy elég.

Igen a környezetemben is sok volt a válás és mindig a feleség lépet le.
Nálam is ez volt a helyzet hiába probáltam megadni mindent neki nem volt elég.
Nem voltam alkoholista sőt egyáltalán nem iszom nem vertem nem veszekedtem volt mellék állásom a pénzt mindig haza adtam és még sem voltam jó.
És csodálkozik,hogy mindenki haragszik rá a gyerekeket nem látta amiota elment nem is igen beszélnek.
A mostani pasija 10 ével idősebb gazdag agglegény.
Ugylátszik a pénz többet ér a családnál de remélem egyszer pofára esik.

21-ik század hozománya. Így lett kitalálva, korunk arról szól, hogyan lehet az embereket szembeállítani egymással. Ez tökéletes ahhoz, hogy a következő generáció már iránymutatás nélkül tengődjön a világba, így az egész öngerjesztő. Aztán olyan gazdasági és társadalmi környezetbe helyezi az embereket, ami egy önző, tapisó, könyöklő lénnyé változtatja őket. Persze a luxus lehetőségét megvillantja. Az internet sem értünk van, az a kis szórakozás elenyésző, ami a lenyeget illeti! Az emberek idejének nagyrészét leköti, vásárlásra ösztönzi őket, tökéletes a folyamatos agymosáshoz, végtelen lehetőségeket kínál a párkereséshez, a félrelépésekhez, központi nevelő szerepet tölt be a család helyett. Elveszi az emberek idejét egymástól, elszakítja a természettől, gamis önértékelést alakít ki. Sorolhatnám még!
A házaspárok az egymás mellett élés, a kötelező szex, a felszínes kommunikáció mellett mikor dolgoztak együtt? Nem wellnessezni kellene járni meg párterápiára, hanem pl. közösen dolgozzanak végig egymás mellett egy napot. Aranyat ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!