Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gyakori a válás?

Persze hogy a nők kezdeményezik a válást ez evidens.
Melyik pasi lép ki az 5 csillagos meleg kényelemből?

#11: okaj. 5*-os kényelem. te mekkora troll vagy.
a legtöbb válás 40-50 között történik, 3-4x a szorzó a többi életkori szakaszhoz képest. a gyerekek megnőnek, a szendvicsgenerációt pedig nullára szívja addigra az erőfeszítés, hogy menjen a szekér. nincs honnan visszapótolni a (kapcsolati) energiákat. az ennél fiatalabb generációk (hála a szüleiknek, a mamahotelnek) nem élnek folyamatos egzisztenciális krízisben, így a párkapcsolataikat is nagyobb elővigyázatossággal, kisebb kockázat mellett építik, nincsenek azfele nyomva, hogy húzzanak már el.

#8 360fokot?
Akkor ugyanott vannak, ahonnan elindultak? :D

"Persze hogy a nők kezdeményezik a válást ez evidens.
Melyik pasi lép ki az 5 csillagos meleg kényelemből?"
Persze hogy a nők kezdeményezik a válást ez evidens.
Megkapja a fele vagyont, amiért az esetek 90%-ában a pasi dolgozott meg az élete során.

#14 Kivéve amikor nem. Mindig jobban kerestem nála, most is így van.
Ne általánosíts.

Itt vagyok
A férjem nem érdeklődik irántam sok éve, nagyra értékeli a friss ételt, a tiszta lakást. Szerinted melyikőnk vetette fel, hogy ez így nem jó? Biztos nem ő.

Jogos, kávé előtt vagyok még, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!