Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire gyakori a válás?

Elég magas, úgy 50% vagy valamivel több. Túlnyomó többségét a nők kezdeményezik.
Statisztika alapján a nők átlagosan olyan 8-12 évet bírnak a házasságban, a férfiak meg olyan 10-15öt, bár olvastam olyat is ami szerint 15-20at.
Bár a bontasok túlnyomó többségét nők kezdeményezik, a rájuk vonatkozó adatok pontosabbak lehetnek. A nőkre kevésbé jellemző hogy egy rossznak ítélt házasságban maradjanak, általában ők teszik az első lépést a befejezes felé.

"A nőkre kevésbé jellemző hogy egy rossznak ítélt házasságban maradjanak"
Hát pedig azok a legtartósabbak, imádnak panaszkodni, szenvedni, az unalmas, kiszámitható, minden rendben csodás férj mellett képtelenek megmaradni.

Kiszámítható, minden rendben, csodás férj?😂
Melyik párhuzamos univerzumban álmodtad ezt, öcsi?
Ebből max a kiszámítható lehet igaz, de mondjuk úgy, hogy kiszámíthatóan mellépisil a wc-nek. 🤣

#1 Minden szavaddal egyetértek. 7 éve vagyok együtt a bnőmmel (én 36, ő 35)
és megse fordul a fejünkben, h házasodjunk mert f@szságnak gondoljuk. Régen házasodtak az emberek mert így volt rendjén és nem volt ennyi kamu párkapcsolat, csak h azóta 360 fokot fordult a világ.. Bizalom a holdon, kommunikációrol meg ne is beszéljünk.

23 év volt. Hétfőn adom be a válókeresetet.
48N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!